Sommerhus. (hvad skal man ellers kalde det?)

Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
29 dage siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg glæder mig bare helt vildt til næste weekend. Camilla, Lisbeth og jeg skal i sommerhus sammen. En hele weekend, kun os tre. Det bliver bare så fedt. Det ligger 300 meter fra vandet, så… koldt eller ej, vi skal i vandet.
De to spader vil ikke lukker mig ind i sommerhuset, hvis jeg ikke har Den Lille Havfrue 2 med. Jeg sagde det kun for sjov at vi havde den, men selvfølgelig vil de se den. Vi tager alle nogle dvder med. Jeg må ikke tage nogen form af x-men med, det har de understreget mange gange.
Vi skal skam også have Lisbeths ismaskine med. (Og den virker. Jeg har selv testet den)

Det er lidt sjovt, for når man kigger på os, er vi meget forskellige.

Lisbeth: krøllet hår, og blomster tøj. Hendes tøj er pænt, og valgt så det passer sammen. Hun overlader ikke noget til tilfældighederne. Hun er den fornuftige, der altid har styr på tingene. Den søde lille pige, der ikke svare igen. Hun er til romantik og blomster.

Camilla: Høj og brunette. ( båder Lisbeth og jeg er blond) Hun er skam også lidt fornuftig, men mere vild. Hun er ikke bange for sit rygte. Hvis hun har lyst til løbe rundt og lyde som en elg, gør hun det. Camilla er den pæne, som alle fyren går efter. Hun kan side i lang tid og tale om sin kæreste. hun er den af os, der er meget udadvendt

Mig: Mindre end dem. Kapkæftet, og med en meget kort lunte. Jeg siger min mening, som den er. Jeg har det med at springe ud i tingene, og tænker undervejs. Jeg er meget generet, og siger ikke så meget hvis jeg ikke kender folk. Nogen gange ryger jeg da også over i en anden grøft, og snakker som et vandfald. Jeg har killer eyes, så man skal ik’ pis’ mig af, når jeg er gal.

Men vi er tre kroppe, en sjæl;‘)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sommerhus. (hvad skal man ellers kalde det?) er publiceret 22/03-2007 15:43 af Vinnie Heiss (KitKatten).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.