Nede på point
Olivia Birch...
6 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
8 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
8 år siden
No name girl
5 år siden
Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Påske
Hanna Fink (...
7 år siden
poop
Regitze Møbi...
7 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
7 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
8 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
22 dage siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
3 år siden
En stille bøn
Bastian
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
6 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
4 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
4 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
9 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
12 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
5 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
6 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
6 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
6 år siden
Kan ellers ikke fordrage disse ” moderne ” udtryk, men alligevel er det meget betegnede for min vagt i går og min søvn i nat/dag.

Min far havde spurt om jeg ikke kunne ordne noget for ham i banken, og selvfølgelig ville jeg det. Tænkte ved min selv, at så let skulle han ikke slippe. Han ville have godt af lidt bevægelse og frisk luft. Kørte ind til ham i går, og så div. papir gennem han skulle i banken med. Godt ham ikke selv nåede der ind. Ham som selv før havde styr på hvad som var hvad, troede at en kontoudskrift med et beløb som var overført til en anden konto, var en check som skulle sættes ind. Han havde rigtig nok også en check, som var god nok ;-)
Det blev en mere omfattende tur i banken end jeg havde regnet med. Vi var både i Bilka og Kvickly og handle inden vi kørte hjem. Havde regnet med at skulle ordne lidt herhjemme i går, men tiden løb fra mig pga. vi var rundt omkring. Min far var glad for at jeg ville hjælpe ham, og selv om mine planer røg i vasken, så er jeg også glad for at kunne glæde ham.
Han har fået besked på scanningen i dag. Det er en diskospulps han har, og ryg specialisten forstod godt hans stærke smerter, og problemer med at gå længere strækninger. Indimellem har han måtte vende rundt når han har været ude med hunden, og andre gange måtte sætte sig ned på en træstub i skoven pga. smerter. Sammen med svimmelheden har det begrænset hans udfoldelses muligheder meget. Lægen sagde lige ud, at med min fars overvægt så regnede han ikke med at det var formålstjenstlig at operere ham, da genoptræningen ville være besværet af dette. Han har taget meget på siden han er stoppet med at arbejde. Ikke at han var særlig aktiv da han arbejdede, men det gav alligevel lidt. Samtidig tror jeg også at han medicin har været medvirkende.
Da vi var ude og handle havde han det bedst med at gå med kundevognen. Han følte sig mere sikker. Jeg tænkte på at foreslå ham en rollator, men kender også hans holdning ” det er kun gamle mennesker som går med sådan en ”. Efter hans samtale med lægen i dag, foreslog jeg ham det. Jeg ved at man kan få en som man kan sidde på, hvilket vil kunne aflaste ham på hans gåture med hunden. Han virkede positiv og åben på mit forslag, og nævnte selv muligheden for evt. en el knallert. Det har pint ham meget at ikke at kunne køre bil, og komme rundt.
Div. papir fra scanningen er sendt ind på sygehuset til vurdering. Forventer at han vil blive kaldt ind til samtale på et tidspunkt. Alt andet lige, så er jeg glad for at der er fundet en grund til de stærke smerter som han har. Det har bestemt ikke været rart at se ham lide med uforklarlige smerter.

Jeg havde som overskriften antydede en øv dag i går. Fik heldigvis en patient tur som redede mine frie km. men ikke min totale indkørsel. Kørte tidlig hjem, men blev oppe for ikke at vågne for tidlig. Vågnede mange gange i nat og kunne ikke finde ro for første gang siden jeg er begyndt at køre nat. Det har ellers gået over alt forventning med mine nye vagter, og har ikke haft nævneværdige problemer med at sove, på nær sidste nat altså. Føler heller ikke den samme stress faktor i weekenderne, når alle vil ud og hjem på samme tid, og hvor vi bliver heven i fra alle sider, kastet rundt, og indimellem også må stå model til folks galle. Jeg kan kun køre og være et sted af gangen, og sådan er det.

Vil i bad inden manden kommer hjem og siger – kan du komme yt og passe din butik ;-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Total nederen er publiceret 28/03-2007 13:57 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.