22 år siden

Hjem fra job

Bogfinke
Peter
9 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
10 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
9 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Op på den hest!
Bastian
12 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 10 måneder siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Vandet i dag
SeMig
3 år siden
Hjem fra job åå hvad så Lea travlt optaget af hvad hun mon har hjemme til bolchefremstilling så har ikke tid til mig hmm siger til hende det er ok, hun er ved noget har travlt, hun tager det hvis halvt som kritik eller er som en påmindelse om min ønskede frihed.

Trykker på knapen til pc'en og går ud ordner ny tørresnor ind igen spørger familien om nogen har tid lyst til en snak Lea Nikolaj og Louise sidder i stuen ved tv Lea giver meget klar besked om det ikke skal være når det passer mig stikker lidt til Louise får et par smil åå hun driller tilbage men ja det er ok åå kan ikke trækkes ud.

Går ud sætter mig ved pcen Lea hvilken undskyldning har du nu for tænde den jeg synes det er indlysende at ingen gider snakke med mig i nuet. ååå det var synd siger hun hmm det synes jeg nu ikke i skal gøre som i vil siger jeg hmm Lea gidder ikke høre mine undskyldninger mere siger hun de duer ikke. OK tænker jeg så lader jeg være med at svare mere, sidder stille ved pc mens jeg lader hendes ord strømme hagle over mig i 5-10 min bebrejdigelserne flyver om ørene på mig.

Kun en gang kan jeg ikke lade være med at svare det er på Leas ord "du er så fandens egoistisk tænker kun godt om dig selv" >TAK jeg vil gerne tænke godt om mig selv< siger jeg for jeg ser altså ikke spor negativt i det.

Ellers har dagen budt på fodbold med Nikolaj åå mig som tilskuer med lidt hundetræning. Børnene på udskiftningsbænken havde også stor glæde af Pongo til sidst kneb det træneren finde nogle der havde tid spille fodbold))

hmm gætter på Lea er gået i seng nu eller kommer hun ned om lidt når hun har puttet Nikolaj måske skal jeg lige gå op se hvad der sker give hende et godnatknus elsker hende trods alt.

Lea har været her jeg var inde læse min fyldeprofil længe siden den er skrevet Lea er faktisk i godt humør siger der mangler at stå computernarkoman. jeg overvejer lidt om jeg skal tilføje Leas ord på min profil hmm næææ føler mig hvis ikke selv helt som sådan en sååå....

vil se om Lea har tid til kærtegn))

ses Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjem fra job er publiceret 24/09-2002 21:14 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.