Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
8 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
1 år, 8 måneder siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
8 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
10 år siden
Trauma King
Ansu Orheim ...
1 år, 8 måneder siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
10 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
10 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
8 år siden
Hjem igen
Salomon
8 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
8 år siden
Mine øre er ikke konstrueret til disse moderne bluetooth-headset. Ved ikke om det har noget at gøre med at jeg fik opereret flyveører ind som barn, og at der også skal være plads mine briller. Tror at ud over denne irritationsmoment, at jeg er ganske tilfreds med min nye telefon. Enden bliver nok at jeg alligevel skal have endnu en ny mobil når jeg skifter bil. Har vænnet mig til og er blevet glad for den hånd fri installation som er i bilen. Den største udfordring bliver nok at blive enig med Claus om hvilken mobilmærke, men så må bossen træde i karakter. He he

Jeg har haft André i røret et par gange de sidste par dage. Han er fortørnet over ” stedet ”, og har nægtet at skrive under på et stykke papir vedr. tilladelse til urin og blodprøvetagning pga. hash misbrug hos beboerne på stedet. André har også prøvet det, men er stoppet - siger han . Jeg tror faktisk på ham, da han ellers ikke ville reagere så voldsom på at de ikke stoler på hans ord. Hos andre ville man nok have begrundet mistanke når/hvis de nægtede, men med André – skal man bare spørge ligeud, og man vil få et ærlig svar.
Teksten er formuleret sådan, at ved nægtelse af underskrift eller senere prøvetagning, betragtes det som skyldig / positiv og man vil blive bortvist derfra. Det er vist godt at jeg snart skal til følge op møde på stedet.

Har aftalt med min far at jeg også tager med til begravelsen i dag. Synes stadig at det er helt uvirkelig, og frem for alt meget trist. Han ringede og vækkede mig kl. 09.00. Fortalte at han havde været ude at gå med hunden, været i bad og at han nu sad i en lejlighed på den vej hvor jeg boede før jeg købte hus. I samme øjeblik han sagde det konstaterede han, at han sad i hans egen stue, og kunne se billederne af os børn og børnebørn på væggen. Tror at dødsfaldet og begravelsen i dag nok har gjort ham lidt konfus. Den afdøde kollega boede få opgange fra mig dengang, og det er nok sådan noget som spiller ham et pus.
For et par dage siden tale jeg med ham i telefon, hvor vi aftalte at jeg nok skulle tage med. Vi talte om den tid hvor han havde kørt motorsport, og de oplevelser han havde haft med den afdøde. Han lød meget frisk og nærværende. Ca. en halv time senere blev jeg ringet op af hans nabo. Hun havde ham stående, da han ikke kunne komme ind i huset. Han havde været ude og gå med hunden. Hun spurte ham imens jeg var i røret, om han havde smæklås på døren - hvilket han svarede nej til. Blev flov over at ikke at have tjekket det før hun ringede mig op, og gjorde mig bekymret. Hun gik med ham og sørgede for at han kom ind.
Jeg har for lang tid siden givet naboen mit nummer, så de kan ringe hvis de observere noget underlig der inde, eller der sker noget. Det er rart at have et par ekstra øjne.

Vil i bad og se om jeg kan få håret til at makke ret. Altid noget at det sidder fast i den ene ende, men et problem når det ikke vil som jeg vil i den anden. Har problemer med at mit hår knækker af, så det flere steder kun er få cm. Frisøren mener at medicinen muligvis er årsagen, og også derfor at en permanent heller ikke holder ret lang tid. Er begyndt at tage B vitaminer i håb om at det kan hjælpe.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Af jord – til jord er publiceret 25/05-2007 10:21 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.