Lærer ved ikke en skid!

At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Kære dagbog -

Jeg har set på nogle af de karaktere jeg fik i folkeskolen. Og er hurtig kommet frem til det, jeg også tænkte på efter jeg havde været til eksamen på handelsskolen. (HH)

Lad mig starte med at tage den mest tåbelige åndsamøbe af lærer der fandtes - Min "dejlige" Dansk lærer. Hun havde mig også til et fag der hed ideHistorie. Der var hun så "venlig" at give mig et 7 tal. og når jeg siger venlig - ja så mente hun virkelige ikke at jeg fortjente bedre....nu var det imidler tid sådan, at jeg skulle op til eksamen i det fag - hov, nå ja men som en lærer sagde til mig i 10 klasse - Djævlen er vist gået i dig. Og det var den igen - For jeg gennemgik ikke det jeg skulle op i, for hvorfor skulle jeg da det? - bare fordi en lære giver mig 7 er det ikke ensbetydene med, at den karakter passer. iøvrig var jeg ligeglad hvad emnet blev, for jeg følte mig hjemme i det fag.

SÅ vred som jeg var, gik jeg op og scorede mig et 10 Tal! bagefter gik jeg direkte i flæsket på denne lærer. jeg sagde til hende, "Se hvad jeg sagde, det jeg sagde med at jeg var mere værd passede" " prøv at tænke på, hvis jeg også skulle have været op i dansk i mundligt! sagde jeg vredt til hende.
Hun viste heller ikke hvad hun skulle sige. Nej det tro pokker, Det gør sådan nogle afskum af skabninger jo gerne ikke.(extend hand, extend middle finger) fra 7 til 10 fortæller også noget om denne lærer. 1 er iorden to er på grænsen men 3 op...så er der noget galt. Især i dette fag, hvor jeg åbnede min mund, så der stod krudt slam ud af hver dag.

Men et ligende mønster har dannet sig i andre fag, måske ikke altid lige så slemt, men husker også et 8 tal fra folkeskolen i mudlig engelsk, som oops blev til et 11 tal da jeg gik op!

Men jeg vil dog undskylde ham lidt, da jeg var mere stille i folkeskolen. Men i 10 klasse lavede jeg det man kunne kalde en mental revulotion. Men førte den først til ende i det første år af handelsskolen.

Hvad vil det sige, jo det vil sige at jeg blev udadvent, og søgende efter provokationen. Min vrede startede mig, jeg havde fundet mig i folks lort længe nok. Nu var det min tur! Og jeg skulle vise disse degraderede aber et par ting eller to. Jeg var mere udadvent i handelsskolen, men havde dog ikke længre min vrede før til den sidste eksamen på 3 år.

Idag vil jeg sige, at jeg er blevet lige som en reje kælling. åben, udadvent and bitching.

Hvor ville jeg gerne møde mine gamle lærer igen. - ;)


For disse karaktere fik jeg ikke under medvind, men modvind. Der hvor jeg rejser mig op, og viser min styrke..og nu forbander dem ind i helvede.





Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lærer ved ikke en skid! er publiceret 27/09-2002 14:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.