16 år siden

4. april 2008 Hoste og medicin

Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Fredag den 4. april 2008 Hoste og piller

Jeg har den forfærdelige hoste, og efter endnu en nat med hosteanfald, ringede jeg til lægen og fik en tid til om eftermiddagen. Jeg hostede videre og tog så af sted.

Lægen hørte på mig, men der var ingenting at høre på lungerne, så begyndte jeg igen at hoste. Lægen mente jeg havde kighoste, men det troede jeg ikke helt på. Jeg forklarede at det ikke var første gang jeg var inde i sådan en periode hvor jeg bare hoster og hoster. Samt jeg tager min astma spray to gange om dagen. Jeg prøvede at forklare at det var en tør og irriterende hoste, hvor jeg bliver ved med at hoste til jeg ikke kan få luft. Lægen ville henvise mig til at få lungerne fotograferede for at se om der var noget på, og så fik jeg nogle hostestillende piller, samt en recept på min to astma spraye. Jeg blev hentet og kom hjem til kaffetid.

Kort tid efter kaffen, kørte Else og hun tog også på apoteket for at hente min medicin. Da apotekeren kom med medicinen spurgte hun om det var den samme person der både skulle have astma spray og hostestillende piller. Jo, svarede Else. Apotekeren sagde at det ville hun lige tjekke. Senere kom hun tilbage og sagde til Else at jeg under ingen omstændigheder måtte få de piller når jeg får spray, det var livsfarligt, og de forstod ikke min læge. Else spurgte så efter den hostesaft jeg havde fået før, men den måtte jeg heller ikke tag med min spray. Så resultatet, ingen hostestillende medicin.

Nu venter jeg så bare på at få henvisning så lungerne kan blive fotograferet, så viser det måske at det er min sygdom Sarkoidose der er i udbrud. Det tror jeg selv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 4. april 2008 Hoste og medicin er publiceret 18/04-2008 11:10 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.