16 år siden

16. april 2008 En dag med hoste

den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 9 dage siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Onsdag den 16. april 2008 En dag med hoste

Havde en nat med en masse hoste og bøvs. Så jeg var træt da jeg stod op. Og blev overrasket over at mærke jeg også havde smerter i underlivet, det var vandingsanlægget. Jeg havde også være ned for at ”hælde vand ud” 4-5 gange i løber af natten.

Nå men op kom jeg, var ude med Steffi, så Morgen TV til min morgenkaffe. Else skal til Odense, så vil hun kigge ud på kirkegården til Erling. Jeg skal så passe det hele herhjemme og fodre hestene til middag. Vores vært har været med halm og er gået ind af bagvejen i stalden, så vi må finde en måde at sikre stalden på, så ingen kan komme derinde uden vi ved det.

I morgen skal jeg have røntgen fotograferet mine lunger og hjerter, for at finde ud af hvorfor jeg bliver ved med at hoste sådan. Jeg ved ikke om mine drenge (kattene Mani og Elvis) skal du i dag, de nyser, og de er lige blevet færdige med deres penecelin. De fik dog lov til at være ude et par timer og kom ind godt trætte. Jeg hostede og hostede og når jeg ikke gjorde det så bøvsede jeg. Og jeg havde stadig ondt.

Da Else kom hjem fortalte hun at nu havde Erling endelig givet sig. Det vil sige, at graven nu efter 2 ½ år endelig er sunket så vi kan få lagt sten på og lavet den rigtigt. Else lagde en rose fra mig og en anden blomst til min svoger der ligger ved siden af Erling. Ih, hvor jeg altså savner ham. Nå, host, jeg går i seng, og tager lidt honning først i håb om ikke at hoste.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 16. april 2008 En dag med hoste er publiceret 22/04-2008 20:57 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.