Konfirmation
Hanna Fink (...
10 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
10 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
8 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
1 år, 7 måneder siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære dagbog det var den jul,.snart skal jeg til at mindes hvad der skete i årets løb. Jeg ved godt hvad jeg vil skrive,..det bliver noget ligesom med 90 års fødselsdag..same procedure as last year,..

Nå men hvad var gaverne så : jo det var en lampe til min lejlighed..så er der lidt mere lys over min pc...har ellers kun haft lys i sofa afdelingen. fint nok, selv om jeg ikke længere er bange for mørket..faktisk så påskønner jeg det....for i mørket ser man ikke alle de "grimme" folk der også findes i lyset.

så fik jeg bogen : hobitten :) hmm en tanke kommer til mig om at skrive en bog om piger...du ved..mange af dem har jo samme størelse..

så fik jeg også en deo..juubbiii så har jeg 4 stks at vælge imellem..når jeg ikke er ude at score kvinder ! *G*

af min ikke tilstede værende bror fik jeg et ga(be)ve kort :) Selv gav jeg ham en dvd film (gamle mænd i nye biler) som julegave. jaa, titlen passer jo fint til ham.. sådan da..eller må han bare se den til næste år..eller lave titlen om til gamle koner i nye biler...

Vil til slut lige skrive at jeg nyder at snakke med ham den gamle ude på posten..han har det dog tit ret dårligt....jeg elsker at snakke om døden med ham..om at man jo faktisk kan forudbetale sin begravelse...osv...i god knagsted stil..men jeg får højest svaret, at nu skal jeg være sød ved ham...og at vi jo er venner :)


Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Julen - hmmm. er publiceret 24/12-2002 21:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.