15 år siden

male mm

7
Halina Abram...
6 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
15 dage siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
1 måned, 6 dage siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
I mit praktiske liv er der sket en masse broen har haft et par nedbrud de sidste uger hvor klappens automatik svigter som begge gange er gået fint med at finde og få rettet, det kilder dog stadig i maven hver gang skitet går i stå og man kan let miste overblikket. Men må sige jeg efter 7 år her er blevet meget skrap til at finde fejlene. så biler og skibe igen hurtigt kan komme frem næsten uden at opdage fejlene ååå i det hele taget min eksistens;-)

I aftes lykkedes det mig at få den gamle harddisk fra pc som gik ned i maj til at køre i ny pc det betyder jo at de få dokumenter vi ikke havde back up på igen er i vores hænder. Ligeledes har vi nu masser af diskplads til fremtidens sikkerhedskopier.

Min kolega forærede mig en gammel herrecykel som har været hans sviger morfars. 3 eger var gået og baghjulet var ekset hjulet var så skævt det ikke kunne dreje rundt. Jeg ville forsøge at rette hjulet, men troede hvis ikke på det ville lykkedes for det har jeg da aldrig gjort før. ÅÅÅÅ det lykkedes ski ud over alle grænser nu slår hjulet kun ca 4 mm når det drejer og det er så lidt at det ikke får indflydelse når den nu snart kommer ud at rulle.

Jeg er ved at male garage carport men lige nu er der jo så vådt at jeg kun kan komme til de 2 indvendige sider af carporten jeg maler skelleter stolper mm grøn undbra og indvendige vægge hvide i håbet om at få den mørke carport meget lysere indeni, Det må så meget gerne blive tørvejr så jeg også kan komme til at male udvendigt. for øvrigt er der altså rigtig mange sager i min carportbare fordi jeg ikke kan smide væk og hver gang min eks gør det havner det jo et sted... NEMLIG I MIN CARPORT

Her i aften var flagstangen og et par naturhavemøbler så tørre at de fik en omgang trægrunder;-)

Nåå hunden skal have en tur.

Kan i have det godt derude hvor end i er

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget male mm er publiceret 14/08-2008 18:45 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.