13 år siden

Bar røv over broen

Nyt land
Christian Ba...
7 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
8 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
8 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
6 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
6 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
8 år siden
feber
Kenny Raun (...
7 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
2 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
8 år siden
Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
7 år siden
På falderebet
Sean
9 måneder, 25 dage siden
En vagtweekend nærmer sig sin afslutning en weekend hvor jeg har skullet møde midt om natten og burde gå tidligt i seng ååå det kom jeg jo så ikke men nu har jeg snart fri til på onsdag såååå

Onsdag er forresten min datters fødselsdag så skal hvis lige have fundet en finansering til den fornuftige gave hun ønsker sig.

I morges da jeg mødte på job var unge visne mennesker på vej hjem fra byen åååå en havde enten LYST eller var igang med at tjene en ØL da han løb over broen med hvid skjorte og bar røv..

Igår havde jeg kortvarigt brug for psygisk behandling da jeg drejede håndtaget for at starte broåbningen lød der et kæmpe brag et sek troede jeg på totalt nedbrud her, men det var kanonlauget der skød første skud lige her ved siden af bragene er jo så voldsomme at alt omkring ryster efterfølgende lød en berøringsfølsom bilalarm.

Igår eftermiddags gik turen med min mor til min søster og svoger det blev en dejlig dag i deres hjem store og små børns leg.

Svoger og mig samlede bjælkelegehus huset havde desværre fugtskade af at ligge 2 år under under pressening og vente på opsætning vi håber så det må holde længe når nu det bare får noget farve.

Her til morgen hørte jeg et nr med Niels Hausgaard "Godt de er gift" åååå synes bare han rammer så meget plet at jeg er nødt til at eje den.
Hmm så jeg er på vej til at lade mig stavnsbinde af TDC musik hvor jeg frit kan hører musik så længe jeg bruger deres bredbånd, det betyder at hver gang jeg ser et billigere bredbåndsabonemnt skal der med i tankerne jeg mister min musiksamling HVIS...

Kan i have en god søndag.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bar røv over broen er publiceret 31/08-2008 11:38 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.