16 år siden

Bar røv over broen

Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
5 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
En vagtweekend nærmer sig sin afslutning en weekend hvor jeg har skullet møde midt om natten og burde gå tidligt i seng ååå det kom jeg jo så ikke men nu har jeg snart fri til på onsdag såååå

Onsdag er forresten min datters fødselsdag så skal hvis lige have fundet en finansering til den fornuftige gave hun ønsker sig.

I morges da jeg mødte på job var unge visne mennesker på vej hjem fra byen åååå en havde enten LYST eller var igang med at tjene en ØL da han løb over broen med hvid skjorte og bar røv..

Igår havde jeg kortvarigt brug for psygisk behandling da jeg drejede håndtaget for at starte broåbningen lød der et kæmpe brag et sek troede jeg på totalt nedbrud her, men det var kanonlauget der skød første skud lige her ved siden af bragene er jo så voldsomme at alt omkring ryster efterfølgende lød en berøringsfølsom bilalarm.

Igår eftermiddags gik turen med min mor til min søster og svoger det blev en dejlig dag i deres hjem store og små børns leg.

Svoger og mig samlede bjælkelegehus huset havde desværre fugtskade af at ligge 2 år under under pressening og vente på opsætning vi håber så det må holde længe når nu det bare får noget farve.

Her til morgen hørte jeg et nr med Niels Hausgaard "Godt de er gift" åååå synes bare han rammer så meget plet at jeg er nødt til at eje den.
Hmm så jeg er på vej til at lade mig stavnsbinde af TDC musik hvor jeg frit kan hører musik så længe jeg bruger deres bredbånd, det betyder at hver gang jeg ser et billigere bredbåndsabonemnt skal der med i tankerne jeg mister min musiksamling HVIS...

Kan i have en god søndag.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bar røv over broen er publiceret 31/08-2008 11:38 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.