15 år siden

Farvel Brian og Bendt!

Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
8 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Bendt Bendtsen stopper...!! Manden der sagde, at Danmark har masser af råderum til lettelser i topskatten. Og han fik da også gennemtrumfet nogle skattelettelser... Og resultatet: Nedskæringer overalt! På sygehusområdet, i psykiatrien, i institutionerne, på skolerne og de vidregående uddannelser, i ældreplejen og hos politiet... Katastrofalt. 70% af kommunerne i Danmark kan ikke få det til at hænge sammen. Men hos dem, der fik glæde af skattelettelserne - sjovt nok dem, der ikke mangler noget i forvejen - blev der råd til flere fladskærme og masser af unødvendige firehjulstrækkere....
Du tog fejl Bendt. Der var ikke råd...!! Farvel, Bendt!

Og Brian.. Såkaldt kulturminister. Når man studerer medierne er der gået et lettelsens suk igennem det meste af kulturverdenen siden nyheden om hans fratrædelse kom frem i går. Kun sporten... undskyld ELITEsporten, er måske lidt bekymrede for fremtiden nu. Mens alle andre nu håber på, at der kommer en minister, der ved noget om kunst og kultur, og som gider brænde for emnet.

Og nu skal Brian så være justitsminister i stedet for Lene. Hun skal væk nu, før skandalen om politireformen for alvor bryder igennem. Hun er jo en stemmesluger for de Konservative og som sådan skal hun ikke fedtes ind i skandaler, der fremstiller hende som dybt inkompetent. Mens Brian.... tjae, han er ikke voldsomt meget værd i forvejen, så han kan tage skraldet for de store forringelser omkring politiet, selv om ansvaret i virkeligheden slet ikke er hans, men Lenes. Så derfor bliver det nok også snart til et Farvel Brian.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Farvel Brian og Bendt! er publiceret 10/09-2008 08:35 af louisec.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.