En uhyggelig drøm

Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
17 dage siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Jeg drømte at jeg var på en cafe sammen med en veninde, og vi hyggede os. Senere forlod jeg cafeen for at komme hjem. Af en eller anden grund var jeg henne og leje en hvid limousine, som jeg havde svært ved at få rundt i to rundkørsler.

Jeg kørte afsted på en landevej, og følte pludselig at der var nogen i bilen bag ved mig. Jeg kiggede i bakspejlet, men sæderne var tomme. Jeg vendte mig om, og lige bag ved mig sad en lyshåret fyr, vist nok ham, som jeg havde lejet bilen af.

Der var noget uhyggeligt over ham og jeg fik kuldegysninger. Pludselig følte jeg, at jeg havde en stor sort kutte på, med en hætte på hovedet. I horisonten blev jeg opmærksom på en skikkelse, som lod til at komme vældig hurtigt imod mig. Det var en enlig skikkelse, ligeledes klædt i en sort kutte.

Jeg vidste at det var Døden, og idet han fortsatte lige igennem mig isnede mine tanker. Jeg følte pludselig at jeg ikke var mig selv længere, men en lyshåret kvinde i fyrrerne. Bange skyndte jeg mig videre hjem. Det lod til at jeg boede i noget, der lignede et gammelt sommerhus.

Da jeg trådte ind af døren var der et lille køkken med to kogeplader lige til højre for mig. En gryde stod og boblede på blusset. Jeg fortsatte længere ind, og på min venstre hånd var et aflangt badeværelse hvor en død mand lå stivnet på gulvet i en krampagtig stilling, og et skrig frosset fast på læberne. I drømmen vidste jeg at det var min mand, selv om det ikke lignede ham.

Jeg fortsatte af en eller anden grund længere ind i huset, ind i en aflang stue. I en gyngestol ved den bageste ende i stuen, sad min mands mormor (selv om hun heller ikke lignede). Hun var også død. Jeg drejede ind af en dør til venstre, det var et børneværelse. På gulvet lå min søn, ligeledes død i en krampagtig stilling. I et tilstødende værelse lå min datter på samme måde.

På det tidspunkt rev jeg mig ud af min stumme sindstilstand, og begyndte at ruske i hende. Pludselig begyndte hun at hoste og vågnede til live. Jeg skyndte mig rundt i hele huset og ruskede i de andre. De vågnede allesammen. Så stod jeg ude i køkkenet sammen med min mands moster, og gryden stadig stod og boblede .

Op af gryden kom pludselig en kulsort baby, med øjne som brændende kul og hvæsede. Jeg tog fat i den, men den vendte og vred sig og var glat som slim. På det tidspunkt vågnede jeg chokeret.

Denne drøm havde jeg for en uges tid siden, og mindre end en uge senere er min mand heldig ikke at blive dræbt i en bilulykke. Idag ringede min svigermor og fortalte, at min mands mormor døde idag.

Det er fandeme for uhyggeligt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En uhyggelig drøm er publiceret 18/02-2003 20:19 af Susan Bundgaard (savior).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.