14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
2 måneder, 4 dage siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Hey dagbog, jeg har faktisk en del at fortælle om hvad der er sket siden jeg sidst skrev. Jeg sidder lige pt og høre schopenhauer, min yndlings filosof. anyway, jeg fik et brev fra en 19 årig pige et sted..jeg blev faktisk lid..ja, jeg mangler ordet.stødt rammer det ikke helt, vred er for meget..irreteret måske..om at jeg skulle se hendes profil, og skrive hvis det var noget for mig..så er det en slags ønske liste fra hendes side omkring..well, du er nok intilligent nok til at sætte ordene sammen, når jeg siger at hun oven i købet ville have 2000kr for det..jeg mener, hallo, ud over at en fyr på 32, med min moral aldrig ville røre en i den alder..så hvems ønsker prøver hun at opfylde. så skrev hun ydermere at hvis det ikke var noget..at man ikke skulle skrive tilbage..jeg havde nær skrevet..at det også kostede 2000 kr at for mig, blot at læse hendes bras af en profil, og spilde min tid.

så var jeg ellers inde og kommentere på en artikel i en avis på nettet..en kendt politiker havde skrevet.vedkommede bralrede op med, det ene og det andet..og at det kunne de gøre bedre..så jeg henviste til noget fra min by hvor de har været ved magten i lang tid, og brugte til sidst deres slogan imod dem..med en, "men det blev det ikke, godnat og sov godt" Jesteren i mig, kan godt li at liiiige..give dem dolken, der ikke kan se deres egne fejl.

jeg tænker på at sætte en kommentar ind på det dating sted jeg er også..jeg er i humør til det idag..enten den med "gift jer endelig..." eller " hvis du spiser en tudse til morgenmad...." der er noget..mørkt i mig idag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kommentator er publiceret 14/11-2009 18:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.