Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
10 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Var ved veninde igår aftes og planlægge et par ferie detaljer.

Var helt og fuldkommen død. Meget tæt på at falde i søvn på hendes sofa kl. halv otte. Men så spiste vi, og så livede jeg op igen, og så købt vi indenrigtsbilletter, til den strækning vi manglede til hjemturen og bookede super billige hoteller i Cairo og surfede egyptisk musik, og Dahab ferie videoer på youtube.

Jeg er fuldstændigt vild med at bade, og var meget nervøs, fordi man vist ikke rigtigt smider så meget tøj i Egypten. Helmede ikke før vi fandt nogle reassuring videoer, der viste badende i bikini i Dahab. (Ikke direkte touristhelvede, men dog utroligt surfer/dykker eftertragtet lille by). Jeg vil jo bare ligesom alle andre, have stranden næsten for mig selv, men alligevel have muligheden for at bade.

I Cairo og på gaderne skal vi vist dække os til. Gå med slør/tørklæde og lange bukser. Det bliver i sig selv en oplevelse. Og gå med solbriller for at undgå øjnkontakt med mænd (Mmm ikke at jeg er så hård til det med øjnkontakt anyways, men her er det åbenbart en fordel)

Jeg glæder mig helt utroligt meget. Til at se afsindige moske-hvælvinger, til at se arabiske udsmykninger på alting, til at høre andet musik, se fremmede folk, og ikke mindst.... til at lade kroppen bage lidt og svømme lidt og måske snorkle fisk i fantastisk farver.

Jeg er så glad for veninden der lokkede mig, og for at hun lokkede mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sinai og spænding er publiceret 03/12-2009 07:14 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.