14 år siden

og man må godt være bange...

Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
11 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Gruer så meget for at skal ride den hest i morgen... Ved at angsten vil komme snigende og fylde hele min krop, så jeg ødelægger mere end jeg gavner.
Snakkede med psykologen idag om min angst, både for ridningen og for psykopaten. Og som vi snakkede om, da vi snakkede om det, at være ked af det, er vejen den samme. Man må godt være bange, ligesom man godt må være ked af det. Jeg skal se frygten i øjnene, blive ven med den istedet for at prøve at flygte fra den, så i morgen, når jeg er ved at skide i bukserne af skræk, skal jeg sige "godt dag, frygt"... osv. Bliver spændt på at se, hvordan det så bliver at tackle frygten/angsten, er i det hele taget bare meget spændt på dagen i morgen. Håber sådan for mig selv og mit velbefindende at det går godt, og jeg bliver i stand til at holde angsten nede..
Kæresten har været her i aften. Han kom med en stor flot jul-dekoration, sødt og dejligt:-) Jeg har ikke haft det så godt idag, pga. angsten, så var nok ikke lige så festligt. Havde også ondt i maven, så selvom jeg hele ugen har haft lyst til at overfalde ham så snart jeg så ham igen, blev det ikke til andet end nus i sofaen. Lidt skuffet over mig selv, for jeg trænger jo til ham. Bare svært med ustabil mave;-) eller var det bare en undskyldning?
Har fået dumme sms'er fra psykopaten, som bare viser, hvor langt ude han er. Gider ikke svare på dem, men selvfølgelig bliver det mig igen igen, der skal udrede månedens økonomiske kvaler, så det bliver en meget smal jul...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget og man må godt være bange... er publiceret 02/12-2009 22:53 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.