14 år siden

Den første glögg

Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Nu går det igang - juleræset - og også det stille hyggelige.

Igår var vi inviteret med vores nye kollega hjem at drikke glögg. Det endte med kun at være mig, der tog derhjem. Hans fine lille kæreste læser det samme som jeg, og på en eller anden måde føler jeg mig sådan typemæssigt tættest på dem, selvom det er selvsamme kollaga, der gearer præstationsangst i mig engang imellem.

Og så sad jeg der, og var med til hygge i et egentligt meget privat slæng, men havde det top hyggeligt. De er alle fulde 10 år yngre end mig, og var småfulde, men jeg følte mig utroligt hjemme. I aften skal jeg til præcis samme type arrangement hos folk der er min egen alder.... Pudsigt. Og jeg tror ikke jeg nødvendigvis kommer til at have det hyggeligere eller sjovere - ikke at jeg ikke glæder mig.

Det var dejligt at være hjemme hos dem igår. Fordi... noget med at man bare kommer tættere ind på hinanden. Jeg bliver sådan lidt søsterligt stolt over at se, hvordan 'nye' kollega er så sød overfor sin kæreste, og rørt over at se hende fuld og danse med barndomsveninder til musik fra youtube, hvor de kunne alle tekster.

Og, så kom jeg til at sende en sms til brille - fordi han havde fødselsdag, og jeg havde det præcis som et barn, der skal op til julesokken, da jeg så at der var kommet brev i telefonen imorges.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den første glögg er publiceret 04/12-2009 08:04 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.