En veloverstået jul... og dog?

Et digt
Peter Munk (...
7 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
6 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
13 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
8 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
5 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
6 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
8 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
5 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
4 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
2 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
6 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
6 år siden
Først et glædelig jul og godt nytår til jer alle... det kan jo ikke siges for mange gange :)

Mit problem er ikke at julen har været dårlig, på ingen måde. Min mor kom hjem fra rigshospitalet d. 22 og d. 23. holdte vi jul hjemme ved hende og min stedfar. Virkelig hyggeligt og utrolig dejligt at have hende hjemme igen efter så mange uger. Hele familien havde en virkelig god aften, og intet kunne ødelægge den. Da vi så kom til gaverne, fik jeg en utrolig flot Georg Jensen lysestage af min mor og stedfar. Selv gav jeg dem et termofad med tilhørende bakke og låg.

Nu ved jeg, at Georg Jensen er et af de helt store mærkevarer og at de har brugt mange penge på den lysestage. Jeg føler bare, et termofad langt fra fyldestgør den store tak jeg skylder dem, ikke blot for lysestagen, men for mange andre ting. Man kan ikke lade være med at føle sig ærgerlig over, man ikke kan give dem noget tilsvarende, for at vise ens taknemmelighed.

Den efterfølgende dag, d. 24, står på masser af familiehygge hjemme ved min far og stedmor, med hendes børn også. Og det er virkelig hyggeligt, der er absolut ingen tvivl om det. Men det samme problem som ved dagen før, opstår igen, da vi kommer til gaverne. Af min far og stedmor får jeg et splinternyt digitalkamera og jeg er dem afsindig taknemmelig. Hvad får de så af mig? En skjorte og en sovseskål. Hvor er jeg dog ikke værdig til at modtage sådanne to store og smukke gaver, når jeg selv giver noget så luset igen.

Jeg ved udmærket, at de ved, jeg ikke har råd til nogle ordentlige ting, når jeg kun lever på SU, men stadig. Vil man ikke gerne vise, hvor taknemmelig man er for deres støtte og for deres gaver, som man knap kan tør tage imod?

Men ja, det er ikke fordi det har ødelagt min jul, bare en lille skygge, som har trængt sig en smule på. Måske man skulle finde lysestagen frem og få lidt gang i den, mens jeg skriver på novellen? Så kan jeg tage et par billeder i sneen i morgen.

Håber I selv har haft en rigtig god jul og virkelig hygget jer med familien.

Mange venlige julehilsener
Anders

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En veloverstået jul... og dog? er publiceret 25/12-2009 00:45 af Anders Alnor Lassen (neran).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.