80 års fødselsdagen..

Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Jeg elsker min familie.. ..ihvertfald det meste af tiden.. Resten af tiden.. Argh!!!

Under den vildt lækre aftensmad i går (tournedos), da far gik på wc, spurgte mor om jeg havde lagt mærke til hvor meget han sukkede når jeg var hjemme.. Ehm - nej - det har jeg ikke bidt mærke i, men hvis det var med den på kunne jeg da komme noget mindre.. Slynget ud tværs over spisebordet og jeg mistede appetitten tilmed.. Jeg gider ikke høre på dårligdom hver gang jeg er hjemme og far vender ryggen til.. Blodproppen fylder meget, og ja han er blevet anderledes, men jeg er ikke anderledes.. Jeg er stadig ikke magisk, og jeg kan stadig ikke løse problemet, selvom de tydeligvis gerne ville have det..

Far blev hidsig til familie-dippelidutten i dag over at jeg tog ud med Snutten til Odense.. Trængte til at komme væk fra dem - selvom jeg kun havde klaret et halvt døgn i selskabet so far - og det var godt.. Ud i Rosengårdcenteret og shoppe lidt til tøjet til i aften.. Et bælte og et par strømpebukser.. Super nice.. Vi tog i biffen og så 3D og jeg koblede helt fra.. Så meget fra at jeg vist missede ti minutter af filmen - men ikke så meget at hovedet hang..

Blev mødt af udmærket humør da jeg kom hjem.. Tog en lur i søsters seng til TV2News.. Ti min så er man opdateret og kan så falde i søvn til den monotone stemme.. Det gav halvanden time.. Så tilbage til familiedippelidut kapitel 2.. 80 års fødselsdag omgang to.. Min tante har det med at nedgøre mig så det er hel frygteligt.. I dag ingen undtagelse.. Mormor var super sød og blev helt rørt over blomsterne fra Bering.. Men det var også en fin buket.. Der var nogle helt andre blomster i, og farver, end i buketten fra de lokale blomsterhandlere.. Det var i grunden så fint, den skulle altså stå så man kunne se den udefra!! Og etikkerne fra Bering er gemt!!

Snutten og jeg har begge tilbudt at hjælpe til med kørsel når vi skal op til Nolle i Sverige til marts og holde indflytterfest.. Det giver 250 km til hver - der skulle være 700 og en sjat derop.. Nu viser det så bare at den ene af os fem i bilen først har fri fra arbejde kl 17 på Fyn.. I Middelfart.. Det stinker big-time.. Ringede Nolle op og spurgte hvor lang tid turen tog.. Som jeg havde frygtet 7-8 timer - nok mere med pauser og chaufførskifte.. Ringede Snutten op efterfølgende og vi blev så enige om nedlægge fællesveto.. Alle tager fri om fredagen, så vi kan komme afsted i god tid.. Vi regnede med afgang fra København fredag klokken tolv.. Ikke klokken 19-20 stykker om aftenen.. Den sidste trunte må give sig, eller også sadler vi Snuttens bil og kører derop selv, længere er den ganske enkelt ikke.. Nolle lovede ellers at holde sig vågen til vi kom fredag aften, men det ligger langt over hvad jeg mener man kan forlange af folk..

Jeg er dødtræt.. Glæder mig til morgenmad i morgen, sammen med farmor og farfar.. KUN os tre.. Skal være der halv ni - og skal gå den sidste halve km gennem liv-høje snedriver.. På med skitøj og lånte støvler..

Pas godt på jer selv.. Det sner udenfor.. Stadigvæk..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 80 års fødselsdagen.. er publiceret 13/02-2010 23:06 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.