14 år siden

Overarbejde.

Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
3 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Tidlig hjem fra skole, direkte hen til børnehaven, hente min lille bror, afsted til indkøbning, køber ca 547783478347834789 vare! Hjem, lægge varene på plads, klæde min lille bror af, give ham en ordenligt tallerken mad, give ham et bad, lulle ham i søvn (hvilket tager helvedes lang tid!)
Inden de andre trætte kommer hjem vil jeg så ordne HELE huset, og jeg mener HELE!!

Starter på mit værelse, der ligner jeg ved ikke hvad. støver af, støvsuger, vasker vinduer, smider hele tøjet fra skabene og begynder at stryge, skifter sengetøj og gardiner.
Samme behandling med mine søskendes værelser. enhver hjørne bliver undersøgt. Og jeg ved ikke hvad drengene laver i deres værelse.. tag jer sammen boys! Men dejlige kasketter i har...
Nu til mor og fars værelse. Undskyld daddy, men jeg væltede ALT tøjet ned, og strøg og strøg og strøg, støvede af, Sengetøj, gardiner, tæppe, og alt det der kunne skiftes ud blev skiftet ud. Nu til mors tøj.. lagde alt efter farver. Og stjal en super nice bluse.. haha!

Stuen.. vaskede vinduer, tog tæppet væk og vaskede gulv, skiftede gardiner, prøvede på at flytte sofaerne for at gøre rent under dem.. men jeg tror at jeg har brækket ryggen.
I køkkenet blev der vasket op, sortede gafler, knive, skeer, brødknive, og alt det der. Små tallerkener skulle på deres plads, og små på deres. Kopper sortede jeg efter, krus, kaffekopper, kopper med undertallerkener (hedder de ikke det??)
skulle også på deres plads.
vaskede gulv, og vinduer. Alt det mens lille fleur (min hund) render rundt mellem mine ben. Så vågnede den lille baby op, (selv om han ikke er en baby så opføre han sig som en)
"fodrede ham", prøvede at lave hans hår (han har super lækkert langt hår, JUBBII!!!)
men han gav mig nogle rifter i ansigtet, gav ham et bad, skiftede IGEN tøj, og satte ham ind i min lille søsters kravlegård (selvom ham er for stor, men han bliver vel aldrig for stor til noget)
Så skulle jeg forsøge at lave mad. Tog forklæde på, og lavede fransk mad efter en dvd!! Lavede te, (tre slags) og så kom alle hjem. Super glade og stolte!! yay me! Jeg prøver bare at sige at jeg ikke fik tid til at ride... ikke særligt meget..ihvertfald
Og glem nu ikke den lækre desert!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overarbejde. er publiceret 17/02-2010 19:28 af Rinna.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.