Pandekager og kartoffelsalat

Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
11 måneder, 18 dage siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
10 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
og hvad er glæden egentli...
Rayana Khamz...
1 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Kartoffelsalat til 10-12 mand.. Pandekager og orangesirup til samme flok..

Jeg har åbnet munden og tilbudt min hjælp for sidste gang..

Bussen kører klokken kvart i seks i morgen tidlig, og jeg er bare langt fra færdig.. Tosset, TOSSET!!!

Er frustreret over den ene opgave, mens den anden er så godt som færdig, jeg har bare tilbage at læse korrektur på den, hvilket jeg har tænkt mig at nå i morgen, forhåbentlig mens jeg er på arbejde.

GC skal holde afskedfest; dertil kartoffelsalaten og pandekagerne.. Han har lovet at vi får rygende travlt i morgen.. Er spændt på hvad det betyder - og undrer mig et sted over at han ikke har tilkaldt mere hjælp, hvis det bliver så vanvittigt som han siger..

Nus er ude med bedstevennen.. Har hørt sporadisk fra ham, men det gør mig egentlig ikke noget.. Roen fra snakken og samværet i går ligger stadig i maven og skumler rundt.. Det er rart.. Ingen uro..

Han har meldt ud, at jeg godt må spørge ham lidt mere til råds inden jeg gør ting.. Eksempelvis har jeg foreslået at GC kan komme her lørdag, hvis der ses fodbold - jeg regner det ikke for noget som helst - jeg har et fjernsyn; det har han ikke.. Nus var lidt betænksom; om ikke det var at involvere mig en tand for personligt?

Min Bedste Ven har inviteret mig i biffen og se Armadillo.. Skrev det til Nus, og bad om hans mening.. Den kom lidt vagt og jeg har stadig ikke luret præcis hvad han synes - bortset fra at jeg godt kan regne det ud pga. hans territoriale væsen..

Med latter i stemmen fortalte han om hans egen tur ud med sin bedste ven her til aften.. Den middelaldrende mand som stadig tror han er en tyr på tyve.. Suk! Bedstevennen skulle efter al sandsynlighed at dømme ud og kigge efter trunter.. Jeg stoler på Nus; jeg ved godt at han ikke kunne finde på at hoppe med i kanen, men stadig.. Synes hele missionen er temmelig lusket; uanset at de så spiser og hygger resten af tiden.. Skal jeg være helt ærlig ville jeg have det bedre med at han var taget ud med en veninde i stedet for.. Så det har jeg fortalt ham.. Han kan godt forstå det.. Jeg håber at åbenheden medfører mindre afgrænsning og mistænksomhed i forhold til Bedste Ven.

GUD hvor er en dobbeltportion pandekager i grunden mange pandekager, når der kun kan være én pande på komfuret fordi komfuret i fælleskøkkenet ganske enkelt er for klamt til at jeg har lyst til at anvende det.. Og jeg vil her lige indskyde, at jeg havde køkkentjans i går morges.. Ulækkert!!!

Har lige satte vækkeuret til ti i fem.. Lusker rundt og pakker tasken..
Er spændt på i morgen.. Jeg har for første gang morgenrutinen, alene.. To timer lang.. Gad vide om han skal i bad eller ikke.. Have absolutely NO idea.. Lige nu er jeg GLAD for at den er skrevet ned og for at jeg har en chance for at forberede mig til imorgen ved at læse den igennem en million gange på vej til Hornbæk i toget..

Jeg kunne hyggesnakke længe; og jeg har lyst, men min samvittighed byder mig at afslutte pandekagebagningen hurtigst muligt og så ellers forsøge at få mest mulig søvn inden telefonen bipper i morgen tidlig..

Take care out there..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pandekager og kartoffelsalat er publiceret 08/06-2010 22:32 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.