Hvornår ved man man er klar.

Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 15 dage siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg var jo i kbh her for lidt tid siden. Og så brugte jeg lidt tid sammen med 2 par og de er sååååå lykkelige og de er såååå glade. Spørg lige om det er til at få sure opstød over. Men det er jo bare fordi jeg er single nu og ærlig talt savner tosomheden. Men så er det jo så jeg spørger mig selv om det så i virkeligheden ikke er nu jeg skal trække følehornene til mig og vente med at indlade mig på noget som helst der har med forhold at gøre. Jeg har allerede mødt den første dame. En date vil jeg ikke kalde det, det var bare frokost og snak. Jeg gik ind til det uden nogen form for bagtanker. Men det var da sjovt nok. Men jeg har bare lige som på fornemmeren at der nok er nogle der vil mere end bare snakke.

Så læste jeg en artikel om hvad det i virkeligheden er kvinder vil have. Den handlede mere eller mindre kun om sex. Og den var endda skrevet af 2 kvinder. For at gengive meget kort hvad der stod, så skulle en kvinde i byen eller på date have besluttet sig efter 10 sekunder om det var en hun ville i seng med og så tage den derfra. Så er det jo så lige jeg tænker tilbage på det harem (det har veninderne døbt det) jeg holder mig på diverse dating sider. Dem der skriver vil altså have sex og dem der ikke gør vil ikke. Håber ikke det er så simpelt. Håber da virkelig der er mere i det end sex.

Jeg hører nok til en meget gammeldags type. Men jeg synes ikke engangsknald er en rigtig måde at være sammen på. Det er der andre der gør og fred være med det. Men jeg gider det simpelt hen ikke. Derfor går jeg også ind til dates og i byen for at hygge og får lidt guf til øjnene og ikke mere. Men jeg bliver dømt for noget helt andet.

Nå men det var egentlig slet ikke det det handlede om, men hvornår ved man man er klar til at finde den rigtige. Hvornår kan man sige. Nu skal det være. Og specielt set i lyset af et forhold handler udelukkende om sex, i hvert fald i de første 14 dage (lidt sat på spidsen).

Nå men det kommer vel til mig i en drøm.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvornår ved man man er klar. er publiceret 20/06-2010 22:02 af Peter Tuxen (plysdyret).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.