Folk er sq mærkelige..

De første dage
Michala Esch...
14 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
En gang imellem kan jeg sq ikke gennemskue hvad der foregår i folks hoveder, og lige nu er jeg en anelse forvirret..

Jeg har ikke hørt noget fra modepigen siden i lørdags - hvilket jeg nu heller ikke havde regnet med, men jeg tænkte at jeg lige ville skrive hende en sms og høre om vi skulle ses.
Jeg har før været usikker på hendes venskab og så også i lørdags en side af hende, som jeg bestemt ikke brød mig om.. To sider faktisk.

Den ene var du hun sad og fnisede med Annes søster, som lige er fyldt 18 og talte om deres 'vildt fede bytur' og grinede så højt at vi andre dårligt kunne tale sammen - det var ikke særlig fedt, og temmelig umodenet efter min mening. Den anden var den her attitude, som skriger langt væk: "Jeg gør hvad jeg vil, jeg skider på alle andre" Måske er det ikke helt sådan, men hun havde sat sin taske og sine ting på den plads i sofaen hvor hun gerne ville sidde, tror jeg, så da jeg var ved at sætte mig dér, turde jeg sq ikke alligevel, for jeg er sikker på, at hun ville 'claime' sin plads, og det ville ikke føles særlig rart.

Som jeg skrev tidligere snakkede hun dårligt til mig, og ignorerede os, da vi prøvede at komme med i samtalen med hende og Annes mand, og derfor endte jeg op med en faktisk meget hyggelig samtale med Jydepigen - og dårlig samvittighed over det..
Ja, hvor latterligt er det ikke - hun behandler os som lort, og så får jeg dårlig samvittighed???

Nå, men jeg har skiftet nummer og har stadig det gamle nummer i en uge og jeg vælger at skrive fra det, da det er gratis for mig. Modepigen har åbenbart slettet det allerede og indtastet det nye, så hun skriver rimelig hurtigt tilbage, hvilket hun ikke plejer: "Hejsa :) Hvem skriver?", men da jeg skrive tilbage at det er mig, får jeg intet svar.. (Hun troede sikkert at det var én eller anden spændende fyr)

Normalt ville jeg ikke tænke over det, men det gør jeg nu, for jeg har set hvor gode veninder vi pludselig blev, da jeg blev uvenner med Jydepigen, og nu hvor jeg har fundet en fælles forståelse med hende og kan tale sammen igen, vender hun om igen?? Det gør mig usikker og også det at hun er i gang med at sortere ud i sin vennekreds gør mig usikker.

Nå, men jeg har skrevet og spurgt om der er noget galt, så nu får jeg sikkert en laaaang mail om hvad der er galt..eller også har hun bare travlt ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Folk er sq mærkelige.. er publiceret 21/06-2010 12:24 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.