Hopeless..
MysteriousGi...
9 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
5 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
7 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
8 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
5 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
6 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
8 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
12 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
4 år siden
SSO - stress
RachelBlack
7 år siden
dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
6 måneder, 16 dage siden
Hej med jer!
vintergækken
8 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
6 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
5 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
5 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
4 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
6 år siden
Fitness
Peter
8 år siden
Kære dagbog!!

ja jeg er ikke lige den bedste til at få skrevet dagbog, men det skrev jeg jo også til dig sidste gang, men min mor har altid sagt at intet nyt er godt nyt..

Ikke rigtig noget negativt er der da heller ikke sket.. Så jeg har ikke så meget at klage over andet selvfølgelig min mor, men det er jo ikke lige frem noget nyt i det... Min far fortalte mig forleden at nu har mor og Arne købt hus og overtager huset den 1/7, Hmm hvor meget mon jeg har fået af vide ja ikke rigtig noget jeg har endda slet ikke hørt fra hende ikke sinden jeg snakkede med hende og fortalte hende at når hun aldrig ringede til mig så gjorde det ondt på mig og hun gjorde mig ked af det.. Jeg troede virkelig at hun havde forstået det, men åbenbart ikke.. Det er som om hun er ligeglad med det... men jeg orker ikke mere hvis hun vil snakke med mig kan hun ringe til mig, jeg vil ikke bruge flere kræfter på det, selvom det gør meget ondt..

Nåååååååååå ja i mandags kom Peter, Karen, Charlotte og en veninde efter den sidste killing, jeg havde hele natten sovet med ham, og hele dagen har jeg bare gået og nusset med ham. Da de var kørt PUHA, den var slem, jeg blev sq ked af det, jeg havde ikke lige regnet med at jeg skulle have det sådan jeg vidste jo godt at jeg skulle af med ham, men det var svært, meget svært, missemor ledte også efter ham da der var gået et par timer, det var også som om hun ledte efter ham igår, jeg savnet ham meget, men jeg ved også at han har fået et pragtfuldt hjem, jeg glæder mig allerede til at se billeder af ham, det lovede Peter at han ville tage når han var vokset lidt.. Tænk sig sådan en lille fyr, kan man komme til at holde så meget af, det er helt utroligt.. Jeg har endnu ikke grædt over ham, men jeg var tæt på igår, jeg savner ham bare forfærdeligt.. Håber bare at han er faldet godt til..

Jeg snakkede også med far igår aftes, han sagde at jeg skulle sørge for at få taget nogen billeder af køkkenet sådan som det ser ud nu, for hvis der sker noget så har jeg bevis på at der har været vandskade, så det skal jeg også have gjort..

Åhh ja lige endnu en klage.. Jeg føler lidt at min søster og jeg falder mere og mere fra hinanden, når vi f.eks taler om mor er det som om hun ikke rigtig forstår at det gør ondt på mig når mor er sådan, jeg vil ikke miste min søster, men jeg ved heller ikke hvordan jeg skal fortælle hende at jeg er bange for at miste hende..

Forresten så dagen i dag, ja en meget gamml veninde har fødselsdag i dag, og jeg tænker meget på hende for tiden, jeg ved godt hvor hun bor, men jeg tør ikke rigtig skrive til hende, jeg er nok bange for at blive afvist, engang for nogen år siden skete der nogen ting som gjorde at vi lige pludselig ikke var sammen mere, det gør lidt ondt for jeg holder meget af hende, jeg har skrevet et brev til hende men det ligger bare her og kigger på mig men jeg tør ikke sende det til hende.. Måske en dag det ender i en postkasse hvem ved??

vil læse lidt til eksamen jeg skal op imorgen, den sidste af dem også er jeg færdig glæder mig enormt..

Kramzer...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det store Savn... er publiceret 23/04-2003 20:49 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.