18 år siden

Siden sidst

25.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Hundetræning
Chellepigen
7 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
6 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
12 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
8 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
7 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
2 år siden
dating.
Ruth Christe...
5 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
8 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
5 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Kære dagbog!!

Ja nogen dage har jeg IGEN svigtet dig, men jeg logger ind og kan ike finde ud af hvordan jeg skal skrive de ting som sker omkring mig..

I torsdags kom min søter vi skulle til klarsyn, og puha en oplevelse, det var helt vildt.. Vi tror ihvertfald på det, for de ting hun sagde til en mand som sad ved siden af Søs kunne hun slet ikke have vidst.. Det satte en el tanker i gang hos mig, og jeg har da også tænkt en del over det..

Søs tog hjem fredag igen fordi hun skulle til fødselsdag tidligt lørdag morgen.. Har bare hygget sammen med Jan, ikke rigtig lavet noget, jo igår efter vi havde handlet gik jeg over for at tage lidt sol.. men jeg havde lige glemt at de sole jeg var over i skal man ikke tage mere en 10 min når det er lang tid siden.. jeg tog 16 min og ja det resulterede i at jeg sidder og ligner en Kogt kraps.. Det gør av av, men sådan er det jo jeg må lide for skønheden *GG*

I mandags var jeg til lægen og jeg fik en henvisning til en fodteapeut, jeg ringede og fik en tid allerede imorgen mandag kl 16, så håber jeg at hun kan gøre lidt ved mine nedgroede negle, det ser jo ikke så godt ud..

Nå ja og i næste weekend hvis jeg husker rigtigt så kommer Peter efter lille mis, men jeg har ikke hørt så meget fra ham, så jeg håber da at jeg høre fra ham i løbet af ugen..
Han bliver lidt svær at undvære, men det går nok, han er meget kælen og når jeg går i seng skal han gerne op og putte og ligger og sover hos mig næsten hele natten.. Jan er ikke så glad for at han ligger i sengen men han ser det jo ikke i hverdagen for der er han jo på abejde.. Men han har jo også godt af at komme væk fra sin mor, han vil stadig gerne have mælk fra hende, men hun har jo ikke mere.. Ja også er han legesyg.. Det er lige noget for Peters børn, det kan jeg da erindre noget om da de var her sidst, det ville hans datter ihvertfald gerne have at han var..

Ja ellers er der ikke så meget at fortælle siden sidst.. Jeg søger stadigvæk arbejde som en gal, og ville ønske jeg snart kunne finde noget, jeg er jo færdig med at læse, så jeg går igen hjemme..

Vil ud i det gode vejr også selvom det er overskydet..

Knuz...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Siden sidst er publiceret 30/03-2003 12:46 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.