21 år siden

Min mor, sygedom, eksamen og krigen

Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 14 dage siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
brænde
Peter
8 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Kære dagbog!!

Ja som solen begynder at skinne mere og mere så føler jeg lidt jeg svigter dig mere og mere..

ikke fordi jeg gør det med vilje men der er bare lige pludselig så mange ting ud over at sidde ved computeren at jeg ikke har så meget tid foran den mere..

Der er sket en del i de sidste par dage uger må jeg nok hellere sige *S* Sidste weekend var mor arne og far her, vi hyggede os og havde det rigtig hyggeligt, Mor var den mor som jeg har savnet i mange år, men kan da godt se at det er lidt sent at hun prøver at være en mor men jeg er da glad for at hun gør det.. Mor skulle indlægges onsdag og opereres torsdag morgen, jeg ringede til hende fredag middag og der havde hun det rimeligt, hun havde lidt smerter men nu havde de fjernet den knude hun havde i halsen, nu håber jeg bare at hun bliver rask..

Ja også var jeg jo til eksamen i torsdags, det gik godt synes jeg da, men det væreste af det hele er bare at man skal gå og vente i de skide 14 dag før man for noget afvide, men jeg håber at jeg består men dte tror jeg jeg kunne da svare på spørgsmålene og jeg løste opgaverne hurtigt og havde tid til at sidde og rette til, så det skulle gerne være gået godt..

Igår var Jan og jeg til Svendegilde, hos Molle, der kom 85 mennesker, og er der noget jeg hader så er det når der er så mange mennesker og jeg næsten ikke kender nogen, så bliver jeg så genert, føler at de kigger på mig.. Men det gik da nogen lunde, vi drak ikke så meget selvom der var fri bar, og vi gik hjem da kloken var omkring 00.30, ikke fordi det var kedeligt, men fordi jeg var træt og havde hovedpine, Jan sad også og gabte.

Jeg er færdig med at læse nu, og skal så vente på at jeg får svar på alle mine eksamner bagefter skal jeg finde ud af hvad jeg så skal, håber snart jeg finder et arbejde, er lidt træt af at være på Fagforening selvom det jeg får derfra er ok, så kunne jeg godt bruge at tjene lidt flere penge..

På torsdag kommer min søster, så skal vi ind og se/høre "klarsyn" jeg glæder mig helt vildt til at se hende, jeg savner hende helt vildt.. Hun har også sagt at hun glæder sig enormt til at komme herop..

Nåå ja også er der jo lige den her skide krig.. Spørg man mig om jeg er for eller imod, så kan jeg ikke svar.. Det er meget svært synes jeg.. INGEN mennesker fortjener at DØ, men ham SADDAM, han fortjener at føle hvad han har gjort mod 1000 andre, men betyder at USA er nød til at gøre som de gør??? Nej de kan da gå ind uden at kaste de skide bomber kan de ikke?? Kan de ikke gå ind og finde ham uden at skulle kaste bomber??? Og hvis de skal kaster bomber burde de så ikke bombe alle lufthavne så han ikke kan flygte derfra i fly?? Så burde de sku da kunne finde ham.. Det er svært at sige, jeg sidder jo bare her i en lille by i Vestjylland og jeg tror ikke lige at de lytter til hvad jeg siger.. Men den krig skulle jo ikke gerne betyde at uskyldige mennesker skal dø, det skulle jo gerne kunne undgås.. Så spørg man mig om jeg er for og imod, så jeg både og... Jeg håber bare at når det her er over at USA holder hvad de har lovet med at genopbygge Irak så det kan blive et ordenligt land for den sevile befolkning.. Tænk sig, den krig kan måske også gå ud over os... Ham Saddam han er mærkelig, ja og ikke for at tale om Fogh.. Ham kan jeg bare slet ikke li.. Hvorfor skal Danmark gå med i krigen??? Det kan da godt være vi er med i EU, men helt ærlig hvad kan vi gøre hvis der falder en bombe midt i jylland??? INGENTING kan vi gøre ....

Nå kære dagbog jeg skal ikke sidde her og skælder Fogh ud det skal jo ikke gå ud over dig...

Jeg vil slutte og gå ud og nyde det dejlige vejr...

Knus

XXX

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min mor, sygedom, eksamen og krigen er publiceret 23/03-2003 15:40 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.