Sommerregn
Regitze Møbi...
5 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
5 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
12 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
3 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
4 år siden
Jane Doe eller GI Jane?
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
Onsdag
Hanna Fink (...
6 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
1 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
12 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
7 år siden
håb
Halina Abram...
2 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
2 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
5 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
5 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
6 år siden
Vores hundebasse tror at hun er gravid. Hun gør mere end ellers og piver som om vi napper hende. Det sidste kan dog mindskes ved fysisk kontakt. Næsten alle sine pivedyr er samlet inde i sengen – hvilket vi skal være opmærksom på, da vi ellers kan starte en hel koncert derved..
Normalt er hun en ” far ” hund, men pt. er jeg også god nok. Det plejer ellers at være sådan, at hvis jeg går i seng først, eller hvis Claus ikke er hjemme, så ligger hun med enden til mig og hovedet mod døren. Men den sidste uges tid har hun lagt i arm med mig, og når jeg har vendt mig om, så har vi lagt ryg mod ryg. Noget jeg ofte gjorde med den forrige hund, som dog var noget mindre.
Jeg ringede i går til dyrlægen mht. om der er noget som kan hjælpe hende igennem dette. Det er der, men der vil gå et par dage før det virkede, og da hun har haft det sådan i ca. en uge, så vil det næste være omsonst at påbegynde sådan en behandling.

Mindste manden kørte som sædvanlig i skole i går. Der gik ikke mere end en halv time før jeg blev ringet op af en kærer. Fornemmede straks på hans stemme, at der var noget galt. Han fortalte at en af de andre medstauderne havde sparket mindste manden i hovedet, imens han havde siddet på gulvet. Fortalte endvidere at den pågældende knægt på kun 16 år – var blevet bedt om at tømme sit skab og forlade skolen. Samtidig anbefalede læren at det blev politianmeldt.
Claus stod op imens jeg talte i telefon med læren, og fangede straks alvoren i samtalen. Han skyndte sig i tøjet og kørte over på skolen. Derfra gik det videre til skadestuen, tandlægen og til sidst ind på politigården. Gerningsmanden er anholdt og har tilstået. Det betyder at han får en straks dom til afsoning med det samme.

Vi har talt om at det er synd at en ung knægt på denne måde har ødelagt hans uddannelse og straffeattest. Endnu være må det være for forældrene.

Mit fitness har været lidt øv i denne uge. Mandag valgte jeg to hold af . Gjorde i stedet rent herhjemme. I går sov jeg lidt for sent og længe, at kroppen ikke var fit for fight, så jeg meldte også 2 hold fra der.
I dag skulle jeg have haft 2 timer, men det blev også meldt fra, da jeg skulle med min far til tandlæge. I morgen har jeg 3 timer og så 2 fredag, og som jeg SKAL til.

Lige om lidt ringer futte for at spørge om jeg er klar, så jeg må hellere komme i tøjet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Indbildsk er publiceret 03/11-2010 14:31 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.