1. december..

Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
8 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
7 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
4 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
7 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
8 år siden
håb
Halina Abram...
4 år siden
Hej med jer!
vintergækken
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
19 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
1 år, 4 måneder siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
7 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
4 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
8 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
9 år siden
Nå! Ih!

Fik svømmet en km i morges, for at få styr på menses-maven; troede det lykkedes, men nej. Stadig godt øm.

Drog tværs gennem København i møgvejr for at aflevere kamera og hente lommeregner. Tog lige et styrt ned af 5 trin stål-trappe. Lige på ryggen. Som nu er mørkeblå/lilla i den ene side, sammen med den ene balle.

Tog i Magasin efter julegaven. Der var ingen ekspedienter i syne. Ventede pænt i et kvarter på at få lov at betale. Blev pænt henvist til gaveindpakningsbordet i den anden ende af forretningen til to piger der stod med hver deres mobiltelefon.

Hjem.

Gik i seng med maven. Fik ikke rigtig sovet, ikke rigtig slappet af, ikke rigtig noget. Skrev til Teak om hans stunt med at slå hovedet på bilen i går havde givet blå kind. Intet svar før et par timer senere.

Fik snakket lidt med min far. Om flæskesteg og brun sauce.

Forsøgte at sove igen, ovenpå et par piller mere. Det lykkedes ikke rigtig. Kunne for første gang mærke hvordan mit humør bare blev rigtig olmt. Gnaven, fordi det gør ondt over det hele. Ikke kun maven, men også ryggen og ballen. Gnaven fordi jeg ikke kan være nogen steder pga. smerterne hele tiden.

Blev helt elendig og fik skrevet til Teak, som ringede et splitsekund efter. Han havde lavet ingenting hele dagen - og om vi skulle fortsætte med at lave ingenting senere? God plan!

Blev ringet op af forpagteren fra rideskolen. Om jeg kunne komme ud og ride den hersens hest. Har ikke skyggen af tid, pga eksamenslæsning (som jeg ikke har nået i dag overhovedet!) men tog derud alligevel. Togene var kaos, så tænkte at jeg lige ville teste hvor forkælet jeg egentlig er ved Teak; om jeg kunne nasse et lift.

Han var i Hvidovre. En hund gøede. Det var x'ens hund, der gøede af tv'et. Han var der for at vente på at klokken kunne blive hundetræningstid.

Det fik bægeret til at flyde over på min lortedag. Skrev til ham, at vi sås fredag - deri lagt, at aftenhyggen er afblæst. Jeg kunne ikke lige magte, at han skulle sidde der. Og hygge med hende. Halvanden time før hundetræningen begyndte. Hundepasning eller ikke hundepasning.

Træningen slutter kl 21:30. Savner ham hel vildt. Håber han ringer om omvendt. Han skal vel sagtens tilbage til Hvidovre og hente sin hund. X igen.

Og jeg overreagerer pga. smerter.

Han ringer..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 1. december.. er publiceret 01/12-2010 21:29 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.