En knugende fornemmelse..

bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Er på job hos GC.

Det går ok, men samtidig er der underligt. Tror det går ok, fordi vi er alene. Hans bil kan ikke starte uden hjælp. Han skulle til julefrokost hos en af hans drenge, svært, når bilen ikke kan starte, og man skubber immervæk ikke bare en kørestol gennem sne fire km gennem dårligt ryddede veje i morgen.. Skod! Jeg fik Teak til at komme og lægge bil og startkabler til.. Samtidig med at han kom, dukkede den starthjælp op, som GC ikke havde afbestilt.. Super pinligt!! Tog med Teak hjem efter vi havde sat GC af, og lod hans skodhandicapbil stå..

Vi dukkede op igen for at hente dem fra byen.. Ikke et ord om tak for hjælpen til Teak.. Ikke et!! Og på køreturen hjem - Teak kørte hjem til sig selv, jamen så blev reprimanden fra sidst lige genopfrisket..

Shit altså!! Jeg brokkede mig over at der var gået så lang tid og at jeg hele tiden har handlet i god tro i forhold til at holde specielt damen tilfreds.. Har fået lov at holde nytår med Teak, hvilket passer mig fint..! GC sidder i stuen og snakker med damen.. Det handler om mig lige nu.. Kunne sprutte af raseri.. Der er ikke for fem kroner taknemmelighed i GC.. Tvivler om der overhovedet er en!!

Teak er i dårligt humør over huset.. Ejeren i Hongkong er en klovn.. En kæmpe klovn! Han har indviliget i at betale noget af regningen nu, og resten når det er helt færdigt.. Drengene sendte ham i dag et uddrag af lejeloven, ærgerligt at det er nødt til at være hårdt mod idioti på den måde..

Kan mærke at Teaks dårlige humør påvirker mig.. Spurgte om han var sikker på at han ville have mig med til Holbæk i morgen, når nu humøret var så direkte vissent.. Men nej, pointen var jo netop, at jeg skulle med.. Sådan altså.. Han er dejlig! Jeg er så glad for ham, og jeg føler mig lodret heldig over at have fået ham på krogen..

Ville ønske at jeg kunne hjælpe ham i bedre humør, men det kræver at alt det med huset går i orden, og det er jeg på ingen måde herre over, desværre..

Vil gå i kælderen og booke vasketid..

Skriver mere, hvis jeg keder mig senere.. Nok meget sandsynligt, desværre..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En knugende fornemmelse.. er publiceret 28/12-2010 22:04 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.