13 år siden

Det knækkede sværd

Skagen
Peter
10 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
200
Jette Peters...
7 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Oh shit oh shit oh shit oh shit oh my god oh my god oh my shitting fuckin' GOD!
(altid et tegn på at det næste bliver smertefuldt)

Ok verden point fucking taken!

Ja jeg er en smule hidsig lige nu. Jeg bryder sammen kommer mig, har det lidt godt. Finder en ny pige, synes hun er ok fantastisk og så sender du mig sådan en spand vand i ansigtet.

Hvad fucker helvede regner du med jeg er lavet af? Gummi?

Ok sagen er den at jeg jo som bekendt havde besluttet mig for at nu skulle det her gennemsnitlige fuck called life have et ordentligt los i nunkerne og så skulle der råbes AFGANG og så kørte bussen. men nej, sådan skulle det ikke være vel? Det skulle jo være sådan at jeg absolut skulle finde, et dejligt lille fruentimmer, som jeg kunne hygge mig med og have det sjovt med, og så sender du mig rent faktisk sådan en bette dejlig én af slagsen. Og ikke bare én. Masser! Hobevis af kvinder jeg kunne boltre mig i, havde jeg blot lysten. og hvad fjerner du så? Lysten. Ikke lysten til livet. Næ nej, lysten til sex simpelthen.

What the fuck?

Jeg er lidt træt af at finde den ene smukke kvinde efter den anden, ligge dem ned for så at opdage at der ALTID er noget andet der også ligger ned. Suk. Jeg tror min lille ven er ved at nærstudere hver eneste flise eller gulvbræt og for han er så distraheret, så fascineret af det vue at han mener det er vigtigere end at kigge op i trækronernes buskede skønhed. Fuck det.

Når det kommer til stykket har jeg lige fået bekræftet at det altid har været et problem. En kvinde kan ikke holde mig... interesseret særligt længe af gangen, og til sidst så er man bare nødt til at give op. Og ved det er der kun to måder at give op på. Man giver slip for tidligt... Hun er overrasket eller måske frustreret og man har dårlig samvittighed over ikke at kunne tilfredsstille hende såvel som sig selv. Eller man opgiver helt at give slip og kravler af. Så bliver hun først superfrustreret for hey, hvad nu hvis det var på grund af hende jeg ikke kunne klare ærterne.

Jeg ved ikke om det er normalt. Spørger man mænd vil de ikke snakke om det og kvinder... Tja de kommer da med velmenende råd men mangler lissom perspektivet. og en pik...

Ok let's face it. Jeg har bare ikke det engagement der skal til for at dyrke sex åbenbart! måske er det al den porno jeg har set i mit liv der har fucked mine forventninger til sex så allerhelvedes meget op? måske er det fordi jeg har fået vænnet mig til noget der er helt vildt og så kan pigerne bare ikke følge med mere? Eller måske er det fordi jeg har trykket for hårdt på ham men jeg så førnævnte medie, og derved fjernet følsomheden? Eller måske er jeg slet ikke til kvinder. Men jeg ved jeg ikke er til mænd. Måske er jeg asexuel? jeg gider det ikke? Eller måske er mit testosteron niveau for lavt og jeg har svært ved at tage mig sammen til at vågne til dåden. Eller måske er jeg bare ude af træning. Men nej. JEg havde også problemer med M. Hun har selv sagt det idag. Jeg ved ikke. Måske er det psykisk? Måske er det fysisk. Lige meget hvad, så er jeg bare ikke superduber oplagt til det der... Og jeg ved ikke hvorfor. Måske var det allerede et problem i folkeskolen da jeg skulle igang med alt det der med P. Måske var det allerede der kimen til min egen usikkerhed hvad angik sex.

Det værste er at det ikke går mig på i hverdagen. Det er ikke sådan jeg tænker: Fuck!!! jeg kan ikke få rejsning. Det der piner mig er at jeg ikke kan tilfredsstille min udkårne. Jeg er ligeglad med the sex itself det handler bare om at jeg ikke kan give det også! det er mestendels fordi jeg gerne vil give. Men kan selv mærke der mangler noget kan jeg ikke levere med... ja. i ved.

Gad vide om google har prøvet noget i nærheden af dette. Og måske vil dele?

Det er min intention at finde min egen seksualitet.

Reparere mit knækkede sværd.

Frem med slibestenen

Jakob Arndal
-Tanker Fra Livet

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det knækkede sværd er publiceret 12/03-2011 22:38 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.