13 år siden

Dagligdag

Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen har vist sig at være gået overraskende godt. Jeg vågnede meget ubehageligt i morges, kunne ikke bevæge mig og var fanget i forvirrende drømme. Jeg skrænter meget mellem forskellige "verdener" for tiden. Drømme, traumer, nutid. Prøver at finde den røde tråd mellem dem. Det har vist sig at jeg kan skrive mig ud af desperate sindstilstande hvor jeg har det så skidt psykisk at jeg bliver fysisk syg. Jeg har skrevet digte. Normalt har jeg tegnet, malet... Eller bare tudet og revet mig håret -.-
I gamle dage var jeg aggressivt selvskadende.
Hele dagen i dag har jeg haft det underligt i kroppen, følt at jeg var sart. Ondt diverse steder, trykken i solar plexus ved den mindste følelses påvirkning. Kuldegysninger.
Der er traumer der vil frem. Jeg er seriøst bange for dem, hvad det er. Når jeg sover føles det som om der er nogen der piller ved min hjerne :S
Der foregår underlige ting inden i mig for tiden...

Jeg er ganske tilfreds med min musiske fremgang! Der er melodier på guitar der kommer frem af sig selv, så skriver jeg dem ned så godt jeg kan. Heldigvis kan kæresten hjælpe. Vi snakkede tidligere i dag om at anskaffe os et elektrisk trommesæt når vi får et større sted. Det ville være fantastisk :D
Og jeg skal have min faders gamle guitar <3
Jeg er begyndt at øve min kalligrafi igen, det er dejlig terapeutisk. Jeg var helt vild med at øve formskrift i de små klasser i folkeskolen. Det her er nærmest det samme, bare på et andet niveau. Det er vildt hyggeligt :)

Jeg er blevet god til at acceptere min egen "cyklus", måden jeg beskæftiger mig med alle de ting jeg godt kan lide på. Accepterer at jeg ikke skal det samme en måned+ i træk, og så ikke andet overhovedet. Men bare lade det komme som det gør. Jeg synes også jeg kan se et svagt mønster i hvordan jeg bevæger mig igennem mine interesser. Tegne og male kommer typisk i korte, intense perioder hvor jeg får lavet rigtig meget, og så kan der gå et par måneder hvor jeg kun rører det sjældent. Men idéer til det kredser jeg næsten altid om. Det er et af mine største fokus punkter.
Sprog. tænker jeg tit på, grammatik, ord osv. Jeg er typen der retter på folk -.- Men begravet i ordbøger, bøger pen og papir kommer også i perioder ligesom male/tegne.
Musik er en ny grille for mig jeg er kommet tilbage til efter års pause, og den er jeg i nu.
Kamp, strategi, scenarier.. Er ikke så stor en del af mit liv mere nu. Delvist ufrivilligt. Men nok meget godt. Dog har der pludselig sneget sig noget uforpligtigende boksetræning ind på mig som jeg pludselig går til xD Det er dejlig nemt og på lavt niveau, da det mest er kondition det handler om. Jeg har ikke nerver til det andet lige nu.
Det er godt med lidt overblik. Så er der skydning.. Det er fedt! Afstressende. Elsker lugten af krudt. Fylde et magasin med patroner og mærke fremgangen i min præcision. Ærgeligt det kun er en gang om ugen.

Jeg overvejer en forfatterprofil her på siden.. Men tror jeg vil holde mine skriblerier for mig selv endnu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagligdag er publiceret 22/03-2011 22:41 af Marlenen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.