10 år siden

længe siden endnu engang

Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
13 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
5 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
7 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
4 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
5 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
5 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
2 år siden
Det er længe siden endnu engang. jeg bliver ved med at komme tilbage fordi jeg ikke kan finde ud af hvad det er for en type forum fyldenpennen er for et.på den anden side kan jeg heller ikke finde ud af hvad jeg er for et menneske. jeg er med sikkerhed et godt menneske, men hvordan er mine kanter slebet?

for tiden er der tilfaldet mig tilfældige samlinger kritikeren lars bukdahl. bukdahl bliver ofte kritiseret for, at han er en forfejlet digter med en lang række digtsamlinger, der ikke bliver læst af nogen. det har jeg i sinde at finde ud af om han er i virkeligheden er. men allerede nu hr jeg på fornemmelsen, at han er en bedre digter end kritiker. ikke fordi han er en dårlig kritiker, det er han ikke, han er nok en af de bedste vi har.. men tit tror jeg beskæftigelserne bliver blandet sammen. det er fantastisk, men det kan give nogle problematiske fragmenter i anmeldelserne.

i alle tilfælde er jeg stor tilhænger af det glemsomme menneske, det menneske der glemmer hvem han fordi han ikke er andre end den han er hele tiden, og ikke ligge før og lige efter. i en sådan belysning er det glemsomme menneske også det levende menneske.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget længe siden endnu engang er publiceret 25/05-2011 12:32 af Thomas Glud (gambi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.