13 år siden

Mit mystiske liv

Drømme
Salomon
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Der er begyndt at ske mystiske ting i mit liv. Måske kunne det også kaldes succes, men den seneste tid har i høj grad overrasket mig med måde.

For måske to uger siden blev jeg kontaktet af forlaget Rosinante. De ville gerne følge op på en mail, jeg havde sendt dem for måske et halvt år siden. I mailen foreslog jeg, at de skulle sende mig deres nyeste udgivelser, og så ville jeg anmelde dem på min nye blog. I dag er bloggen ca. et halvt år gammel og nu også beriget med Rosinantes gunst! Jeg har allerede modtaget det første anmelder-eksemplar, og det ligger og venter på at blive anmeldt. Til efteråret vil jeg så få tilsendt en liste med kommende udgivelser, og så kan jeg på Rosinantes regning vælge de bøger, jeg gerne vil anmelde. Selvfølgelig gør jeg dem også en tjeneste, men i første omgang er det mig, der får den store gevinst, skulle jeg mene. Det giver mig simpelthen et humør-boost, at min blog som jeg egentlig bruger en del tid på, pludselig findes i virkeligheden og at der er bog-distributører, der interesserer sig for hvad jeg skriver. Det er jo næsten et lønnet arbejde i sig selv, menneskelig selv-tillig:-)

Men nyheden med Rosinante er ikke det hele. I går da jeg sad og læste lidt tørt stof om mennesket som politisk dyr, bipper min mail. Jeg kigger efter, selvom jeg burde koncentrere mig om læsningen, og opdagen en mail betegner "anmeldelse?" fra et lille nystartet forlag Autre (www.autre.dk - tjek den lille minimalistiske side ud). Forlaget udgiver "utilregnelig litteratur" som de kalder det, og forsøger dermed at bryde ud af bestemmelserne omkring, hvad litteratur i virkeligheden er og ikke er. Det viser sig, at jeg i februar skrev en meta-anmeldelse (en anmeldelse af en anmeldelse) af Rothsteins arbejde over bogen. Jeg husker, at jeg var en smule oprørt over, at Rothstein kunne anmelde med så meget arrogance, når han samtidig slet ikke forstod sig det mindste på værket. Teksten på min blog blev skrevet i februar (http://omkunstenomkunstenogkunsten.blogspot.com/2011/02/rothstein-anmelder-hejlskovskl-smiths.html), omtrent samme dag som Ide Hejlskov debuterede med den af Rothstein anmeldte roman "Pårørende efterlyses - 10 spor af en roman", den var skrevet nogenlunde hurtigt og spontant, og jeg havde efterhånden helt glemt den. Autre har på en eller anden måde læst min meta-kritik, og måske har de tænkt, at der kunne komme en forstående anmeldelse ud af min maskine.
Jeg siger enhver læser af denne dagbogstekst, at en henvendelse fra Rosinante omkring et anmeldelse-samarbejde, som jeg for lang tid siden havde anmodet om, det gjorde mig glad... En uopfordret henvendelse ligeledes omkring et samarbejde om boganmeldelser fra et lille ukendt men forhåbentlig up-coming forlag, der udgiver spændende litteratur helt uden krimi-bestsellers på listen, det får mig langt over hundrede grader celsius.!!!!!!!!!!
I alle tilfælde betyder det, at man snart kan læse dug-friske anmeldelser af nye bøger på bloggen, som jeg uden tvivl nu arbejder videre på hen over sommeren med uindskrænket gejst og glæde!
Ha en fortsat god dag:-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit mystiske liv er publiceret 21/06-2011 11:55 af Thomas Glud (gambi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.