Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
11 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Hej allesammen.. eller hej ingen?

Jeg er en heldig pige, ingen tvivl om det. Er omsider sluppet væk fra min x kæreste og fattet hvor stupid og latterlig og hvor nedgørende han var. Har opdaget/forstået at det ikke er okay at være sammen med en der kalder en cunt og idiot - så hurra Astrid er blevet en smule klogere :)
Jeg har også fundet en ny - eller har jeg? Se her håber jeg virkelig der er nogen der læser med og kan hjælpe mig? Har mødt en fyr og hænger ud med ham. Vi kysser, vi.. ja.., jeg hænger ud med ham og hans venner og vi hygger os. Problemet er at jeg ikke aner om han er en kæreste? Eller om jeg bare er en sommerflirt? Det gør mig egentlig ikke så meget at jeg er en flirt - vil bare gerne vide at det er hvad jeg er?
Han krammer og kysser mig og kan slet ikke holde fingrene fra mig, men der kan gå flere dage hvor jeg ingenting høre fra ham. I øjeblikket er han til Skive Festival og han har ikke ladet høre fra sig eller så meget som skrevet farvel eller hvornår han er hjemme? Flipper jeg ud fordi jeg sidst var sammen med en i 3 år og at jeg derfor har vænnet mig til nogle ting? Vi har trods alt kun kendt hinanden 1 måned...

Hjælp, tror jeg er lidt på dybt vand :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvornår ved man det? er publiceret 02/06-2011 23:51 af Astrid Harboe (bette o).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.