70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 22 dage siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Der sker så mange ting! Skriver så meget dagbog, men i skjul.

Blev kastet af hesten to gange i forgårs. Det blå mærke på låret er lige så stort som en håndbold. Hvilket betyder, at låret er hævet, for at gøre plads til hele det blå mærke. Hun blev plim. Satte mig kun lige i sadlen før rodeoturen begyndte. Nåede af lige inden hun hoppede på hårdt underlag - nøjedes med at lande lige på kanten af et betonfundament. Avs. Der er blå mærker hele vejen op af kroppen, men ingen ømhed.

Kusinen kom ned og hjalp mig op igen - og blev kastet af igen. Tredje gang op igen - skridte lidt, og så stoppede vi. Hoppen gik og vendte det hvide ud af øjnene, virkede helt stresset og forstyrret.

Vi har spekuleret meget i hvad der ligger til grund for flippet. Sadlen er tjekket, benene er tjekket, ryggen er tjekket. Der er ingeting at komme efter, ingen uro, varme, ømhed, buler, nervøsitet, intet.

Er spændt på næste tur.

Kørte til Fyn fredag efter praktikken. Hjem med varer fra Tyskland, hilse på rundt omkring, spise aftensmad derhjemme, og så ellers afsted igen. Til veninden i Odense. Max hyggeligt.

Videre i morges til Teak. På hans initiativ har jeg kørt bilen herover, så han kan fikse på den. På fælles initiativ skal vi i biffen i morgen aften - han har booket billetterne. Han foreslog at vi spiste ude, fordi Roomien til en forandring gør hjemmet uudholdeligt at være i for ham.

Sendte ham en SMS i går, efter at jeg opgav at få fat på ham resten af dagen - mente han havde fortalt at han skulle ud - og når nu manden endelig havde inviteret mig over, følte jeg ingen trang til at fremprovokere et flip hos ham, så han fortrød. Han ringede flere gange - og brokkede sig over at jeg havde skrevet en SMS hvori jeg peb over at vi ikke snakkede nok. Hehe. Han skulle bare vide hvad jeg faktisk tænkte da jeg skrev den. Hø hø. Skægt.

Kørte fra veninden i morges. Kl lidt i seks. Landede hos Teak tids nok til at kunne snige mig ned under dynen til ham, i en halv time. Oh hvilken sjælden fryd! Lirkede mig forsigtigt ind til ham, og forsøgte at undgå det blå mærke - og krammet blev jeg.. Han krøllede sig helt sammen ind til mig - hunden blev jaloux og hoppede også op og puttede.. Teak løftede hovedet og så ned over os alle tre, og morgengryntede: "Forkælede hund". Han så på mig, krammede lidt tættere, faldt i søvn.

Lå og nød det. Snorkende kæreste og hund. Bilfiks og date i morgen. En lang en! En nat med ham bagefter. Der skal ikke knaldes, bare ligges tæt. Mmm...! Jeg glæder mig..

Jeg glædede mig også over at han med morgenbrummerstemme spurgte hvad jeg skulle i dag.. At han lige aede mig lidt mens jeg klædte om fra campinghabit til arbejdstøj.. At han brummede træt, da jeg kyssede ham på halsen og hviskede: " Vi ses i morgen" hvortil han brummede "Jeg henter dig!"

......nu følger så et langt, dybt forelsket pigesuk..:)

Er på arbejde, og det tegner til at blive en god vagt..

Life's sweet!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Styrt.. er publiceret 11/06-2011 10:48 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.