12 år siden

Minus julefrokost

Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
2 måneder, 2 dage siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Kære Zoobraffe :)

Det har været en af de dage … du ved …

Jeg synes altså stadig de ligner tandlægestole alle sammen. Godt, min fysioterapeut gav mig en lille mappe, så jeg kan finde de rigtige. Det ville nu være lettere, hvis de ikke hele tiden flyttede rundt på dem. Jeg håber de bliver i dette rum, selvom der er så koldt. Og i denne rækkefølge. Godt de andre her ikke ved, jeg har været her siden i sommer og stadig ikke kan genkende dem. De nye kan godt! Det tager de nye cirka tre uger, så behøver de ikke længere deres mapper.

Jeg kom igennem alle dem jeg skulle i dag. Jeg synes bare ikke jeg fik et endorfin-kick. Jeg fik ondt i håndled og ryg i stedet. Men hvad, måske bliver jeg gladere af dem i næste uge. Man kan aldrig vide. Fitness er besværligt.

Måske ville jeg også have det bedre, for da jeg sagde til min fys at jeg var ked af at jeg fik tykke lår, så sagde han at det bare var muskler. Så må fedtet altså væk, sagde jeg. Så lokkede han med en eller anden maskine ovenpå, den har tv og alt muligt. Men der er spejle deroppe. Og jeg kan ikke fordrage at svede. På den anden side … hvis jeg vokser ud af mine str. 38 slimfit bukser, så bliver jeg først ked af det.

Så gik jeg på apoteket efter nogle kodier. Har du set vi har 20% på alt til ansigtet fra dette firma. Men kun i dag. Det slog de sidste endorfiner ud. Ser min hud så urenset ud. Jeg renser den altså! Og så mange rynker har jeg vel ikke. Endnu.

Måske er det hele også lidt fordi det er fredag, og jeg er den eneste i verden, der ikke skal til julefrokost.

Men hvad, jeg har så ondt i håndled og ryg, at jeg sikkert måtte melde afbud i sidste øjeblik alligevel. Så det er vel godt nok.



Z _ _ _ _ _ _

PS. Jeg købte gløgg, klejner, æbleskiver og flormelis, så alle kunne se der var en grund til jeg ikke skulle til julefrokost. Jeg skal nok få det spist.

PPS. Jeg har lovet at komme om mandagen også. Det er det eneste projekt for sygemeldte og andre, jeg har hørt om, der faktisk er en rigtig god ide.

PPPS. Jeg gider ikke engang tænke på i går!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Minus julefrokost er publiceret 02/12-2011 17:12 af Zebraffe.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.