12 år siden

Triple pinligt

Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Kære Zoobraffe :)

Jeg holdt op med at holde op med at ryge for et par timer siden og tog bussen ind til banegården for at købe cigaretter. Jeg ventede 35 minutter på banegården for at tage bussen hjem. Selvom jeg var hamrende angst, jeg synes den meget fulde og hjemløs-udseende mand dernede lignede E for meget. Og han mumlede noget for fanden-agtigt ”lad vær og så et navn, der lød som et grødet E”, da han så mig. E+hjemløs+døddrukken= psykotisk E=hundeangst Zebraffe.

Jeg var så bange at alle mennesker på banegården begyndte at ligne nogen jeg kender. Jeg drønede hen til en, der lignede min tidligere og søde psykolog og sagde; ”hej, kan du kende mig, det er Zebraffe". Men det var slet ikke ham. Lidt pinligt, jeg stod næsten på tæerne af ham. Jeg overvejede en taxa, men det er december= jul snart og dyrt, gå hjem turde jeg ikke.

Så stillede jeg mig udenfor igen med en smøg, i løbeafstand fra venteværelset. Syv minutter før busafgang synes jeg det var på tide, at jeg kom nærmere på mit busstop. De 50 meter derhen føltes som en kilometer og i fugleflugtslinie kunne E - hvis det var ham - i teorien nå mig derhenne, før jeg nåede at komme hen til en af de andre. Så opdagede jeg en mand i 60erne cirka 25 meter væk og med en rimelig afstand til E.

Han var så overrislet, at han nærmest ikke kunne snakke eller gå. Jeg blev næsten fuld af hans ånde. Heldigvis fortæller folk i den tilstand altid det samme mindst fem gange, så jeg fandt efterhånden ud af, at han havde været til julefrokost med fem gutter fra sin tidligere arbejdsplads. Han var en fin fyr, bare svær at forstå, og da jeg nåede frem til at forstå, han skulle til S over V, forklarede jeg hvilken rute – 60 – der går til V og tilføjede at der også var en E-Bus som hed 960X. Den er blå, sagde jeg pædagogisk.

Jeg forklarede ham, jeg har arbejdet i V engang. Så troede han det var på hans arbejdsplads og viste mig sit buskort. Det viste sig at være et frikort til hele regionen. Han havde arbejdet for trafikselskabet i mange år, og forklarede mig, hvornår 960 gik præcist, kun holdt i K, og derefter kørte til Aa, holdt i H undervejs, og hvad den nye han skulle med i V hedder. Jeg mumlede, at jeg hellere måtte hen til mit busstop. Pinligt.

Du ved jeg blev så sur over bybussernes nye rutesystem, at jeg kørte alle ruter igennem for at finde systemet bag systemet. Jeg har stadig ikke fundet det; det er der vist ingen der har, altså bortset fra ham, der lagde planen. Ham jeg fyrede på Saxo. Til gengæld kan jeg planen til fingerspidserne. Troede jeg altså.

For jeg havde glemt at min rute, som jeg har kørt nærmest alle afgange på flere gange, ikke kommer forbi banegården - der ellers også er busstation nu - om søndagen. Meget pinligt. Både fordi jeg har pralet af det med planen, og fordi den overrislede julefrokost ikke var længere væk end han kunne se mig, som lige havde kloget mig - endda pædagogisk - sparke til standeren og snige sig over til en taxa.

:)

Zebraffe

PS. Taxachaufføren fortalte mig uopfordret, at han kørte et selskab helt til Aa klokken 7.30. Jeg mumlede, at 960X til V fortsætter til Aa og kun gør holdt i K og H, og at der nok er en morgenafgang. Zoo, tror du jeg har brug for hjælp med – eller måske mod - køreplanerne?

PPS. Undskyld for i går, jeg havde for travlt med at spise æbleskiver samt klejner og drikke gløgg. Det var dumt at købe så mange og så meget, bare fordi jeg ikke skulle til julefrokost. Fitness i morgen!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Triple pinligt er publiceret 04/12-2011 22:40 af Zebraffe.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.