Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Det er aftalen indtil videre mht. til André. Han var under mødet, Karl Peter modsat. Uanset hvordan vi forelagde de problemstillinger der højst sandsynlig vil komme-lukkede han af. Lederen kender ham som André vil bo sammen med, da han også har boet på bostedet. Gav klart udtryk for bekymring, da han uden tvivl vil udnytte ham, og så snart André ikke har flere penge, så vil han enten blive uinteressant, eller skubbet væk. Kan i yderste konsekvens blive inddraget i noget kriminelt. Det er bestemt ikke et gavnlig forhold de har, og specielt ikke for André. Vi aftalte et nyt møde om en mdr.

André har i flere omgange giver udtryk for, at han enten er alkoholiker, eller stofmisbruger. Begge dele i forbindelse med de problemstillinger nogen af de andre har. På den måde kan han legalisere at han drikker med dem, eller ryger hash. Han er tilbøjelig til at kopier omgivelserne, så som da hans bedstefar fik konstateret parkinson, så begyndte han også at ryste. Det er meget typisk for ham. Det er ikke fordi at han lyver, men i hans mental eretarderede hoved, er tankerne levende. Han tror mange ting, selv om de ikke har hold i virkeligheden. Det er noget vi er meget obs. på, men af og til kan det være svært at skelne imellem fup eller fakta.

Han har i forbindelse med flytningen, fået klippet håret til en hanekam. Jeg har tidl. prøvet at forklare ham, at hans piercinger i ansigtet, samt hans påklædning – hurtig kan blive opfattet forkert. At folk ofte dømmer på hvad de ser, og ikke hvad der er indeni. Mine bekymringer preller af som vand!

Noget helt andet, så har jeg fået lavet kunstige negle for første gang i dag. De er ikke helt vilde lange, faktisk går de kun lidt ud over fingerspisen. Jeg har, specielt med mit arbejde, altid sorte negle - hvilket ikke ser så godt ud. Hvis disse nye negle bliver en succes, så bliver det sådan fremover.

I morgen er det konfirmationen der gælder. Tager på arbejde når vi engang kommer hjem. Forventer ikke at lave det store, men lidt har også ret.

Klokken er mange, så jeg må hellere komme i seng.

PS. André vil giftes med hans kæreste, selv om de kun har mødt hinanden 2 gange, og hun bor i Vordingborg.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Åben plads er publiceret 04/05-2012 01:45 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.