11 år siden

Underboen mangler situationsfornemmelse...

Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
En mission i livet
Salomon
8 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
10 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
1 år, 11 måneder siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
13 år siden
D. 1. april fik jeg nye underboer, og det har jeg gruet lidt for. Man ved jo aldrig hvem der kommer ind, og dem der boede her før, var faktisk meget stille og rolige. Og det er altså noget jeg sætter meget pris på, da jeg tit skal tidligt op på arbejde.

Det er så heller ikke fordi de nye underboer har holdt nogen fester endnu (hvilket nok er det eneste problem ved at bo i ungdomsbolig), men de mangler altså noget situationsfornemmelse. De har lige stået her kl. 22 om aftenen og boret med slagbor i væggene. Og det gør egentlig ikke så meget, for jeg er jo ikke gået i seng. Alligevel irriterer det mig lidt at de ikke rigtigt har respekt for andre. For jeg er også tit blevet vækket om morgenen i weekenderne/helligdagene med larm fra dem. De har et lille barn, så de er nok selv tidligt oppe. Men så mener de åbenbart at det er i orden at spille høj musik 7:30 lørdag/søndag morgen. Andre gange har de hamret kl. 8 om morgenen. De har jo i forvejen det her lille barn, som hyler højt engang imellem, så jeg synes måske godt de kunne vise lidt hensyn med den øvrige larm.

Udover det, er de ikke så slemme. De hører lidt musik engang imellem (i et tidsrum hvor det er mere normalt at høre høj musik), og det er så dét. De ser meget unge ud, så jeg ved ikke om det bare ikke er gået op for dem, at man altså lige skal respektere andre, når man bor i lejlighed.

Tja, måske er jeg hysterisk. Det er jeg nok. Jeg prøver selv at være til mindst mulig gene for andre. Skruer ned for fjernsynet om aftenen og prøver at lade være med at trampe i gulvet (jeg bor øverst), så jeg gad jo nok godt at de havde lidt af den samme mentalitet. Men sådan er livet vist bare, når man bor i lejlighed. Jeg synes jo også det er rart at have andre mennesker omkring mig :-)

Opdatering: Så borer de videre! Og nu nærmer klokken sig altså 22:30 :-/

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Underboen mangler situationsfornemmelse... er publiceret 09/05-2012 22:20 af Bogelsker.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.