eventyr ide

Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Giv kærligheden en chance...
Ansu Orheim ...
11 måneder, 16 dage siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
10 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
7 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
8 år siden
Hey dagbog, - Jeg syder med en ide til et eventyr, - som kommer på grund af ting der er sket i min hverdag. - først grunden, som mange nok kigge skævt til mig for..men, jeg blev inviteret til en fjæs gruppe, til noget sørge værk over de 3 døde..Jeg gik ind og afviste! - MIn grund er, at man hellere skulle oprette grupper for dem man stadig kan nå at hjælpe..dem der lever..når folk først er døde, er det forsent, så er sympati et hult og fattigt begreb. Ja, det var tragisk, men der foregår tragiske ting overalt, som verdens øje istedet burde kigge på..folk er fattige og hule, hvis de kun kan lægge deres navn til, der hvor det ikke koster.

Der er en grund til, at jeg nu i årevis har givet min mor et kram, har købt et eller andet godt til dem engang imellem...det er ikke fordi jeg har en eller anden selvisk plan..men fordi disse ting, mener jeg man skal gøre imens dem der er en nærmest LEVER! det er forsent at komme med blomster bagefter... - det er det mit eventyr skal handle om, og have som moral..jeg ved bare ikke lige, hvordan det skal strikkes sammen...

FIk en 50'er tilbage idag også, som jeg havde lånt..og pakken til min fars fødselsdags gave var i postkassen..vidste ikke lige hvad jeg havde bestrilt..for jeg har jo lige gjorde det igår..sent..så hvordan den allerede kunne være her idag..det ved jeg ikke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget eventyr ide er publiceret 18/07-2012 13:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.