Puha den varme! :-(

Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
5 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
7 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
6 år siden
En slange i huset
Anastasia
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
4 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
4 år siden
Kære dagbog..
Jeg glemte helt at skrive igår, da jeg havde for travlt med lektier, familiehygge og afslapning! Men ja, her kommer først hvad jeg lavede søndag..
Startede dagen ud med en løbetur på 3 km og en cykeltur på 5 km sammen med min lillesøster! Derefter var det hjem, lave lektier og ellers bare hygge med en god film sammen med mor, og så bare afslapning..

I dag mandag har jeg været i skole, hvilket var meget hårdt! (det er det sådan set hver dag), men jeg er så træt om morgenen, og magter det bare ikke..
Men ellers var det bare hjemad, og så lige op forbi ens gamle folkeskole for at hente sin søster, og så hilste man lige på en af sine gamle lærere, hvilket var rigtig hyggeligt.
Så var der en heeeeeeel bunke lektier der skulle laves, for til sidst at slutte af med at lave aftensmad til mor og søster! Frygtede det, men må ærligt indrømme, at det gik overraskende godt.
Nu ser jeg bare Gustav og Linse på udebane! Resten af aftenen vil bare bestå af afslapning, og så skal jeg tidligt i seng tror jeg!
Håber alle har haft en god dag, fortsat god aften :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Puha den varme! :-( er publiceret 20/08-2012 20:46 af Maria Husted (Husse).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.