9 år siden

Hvornår møder jeg dem og hvornår bliver jeg mig?

Positive tanker
Ace Burridge...
9 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
7 år siden
Op på den hest!
Bastian
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
3 år siden
NU
Bjørn Langki...
2 måneder, 7 dage siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
6 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
8 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
5 år siden
Gad vide, hvornår jeg holdt op med at skrive og hvorfor? Engang elskede jeg det. Måske kan jeg bare begynde igen? Men mit hoved bliver tomt i stedet for fuldt, når jeg beslutter at nu vil jeg gå i gang. Og det bliver underligt. som en masse ting jeg skal vælge og vrage iblandt, men jeg vælger ikke det rigtige.
Men det rigtige kan vel kun være det, der betyder noget lige nu.
Lige nu betyder det noget at min familie og mine venner har det godt. At jeg er taknemlig for ikke at være ked af at skulle i skole efter ferien. At jeg har mødt søde folk. At jeg så gerne vil ud og rejse! At jeg skal på højskole til jul :-) og at det går godt med at bo hos min udlejer. Måske er jeg alligevel ikke spor for asocial til kollektiv?!
Men hvornår møder jeg de der mennesker, som jeg er sikker på findes et sted? Dem der kan hjælpe mig med at blive helt mig? Og det kan godt være at jeg er mere mig end for 6 år siden, men hvorfor skal det gå så langsomt? Hvorfor skal jeg gå rundt og vide at jeg har noget i mig, som jeg bare ikke er i stand til at udleve og bidrage med? og hvorfor skal jeg være så utålmodig også..
Nu vil nogen sikkert sige at jeg ikke behøver andre for at rykke mine grænser - Men det tror jeg faktisk jeg gør! jeg er vist ikke den store initiativtager, men totalt god til at lade mig inspirere!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvornår møder jeg dem og hvornår bliver jeg mig? er publiceret 19/10-2012 20:22 af abrill.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.