19 år siden

Sommerferie ... ahhhh!

Beskæring af roser
Hanna Fink (...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
8 år siden
Nej
Poul Brasch ...
6 dage siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
10 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
8 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
5 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
15 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
5 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
8 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
6 år siden
Er lige et smut hjemme mellem 2 ferieophold - vi har lige været en uge i sommerhus på Als med børnene og i overmorgen (alt for f... tidligt ) daffer vi af til Skiathos i Grækenland i en uge. GLÆDER mig!!!!! Jo - det er samme sted, som vi var sidste år - men det kan SAGTENS tåle et gensyn ... der var bare så ualmindeligt pragtfuldt.

Vi købte en uspecificeret rejse til Skiathos - og i mellemtiden har Lars så fået kontakt med en tysker, som udlejer store sejl- og motorbåde til rige turister i det græske ø-hav. Denne kontakt er ført til, at Lars nu skal være tyskerens repræsentant i Skandinavien! OG - derfor har denne venlige tysker stillet sin 42 fods Jeanneau Sun Odyssey til rådighed for os i hele den uge, vi er på Skiathos. Phew!

Og mig, som bare er så inkarneret en landkrabbe!

Båden ligger midt på havnepromenaden i hjertet af Skiathos by, lige ud for alle tavernaerne/barerne/caféerne , så det skal nok blive nemt at falde i søvn! Det lykkedes os ikke at afbestille hotelværelset - så hvis det bliver alt for uudholdeligt at bo på båden, kan vi jo bruge dét i stedet

Husker stadig den mættede duft af søde figner og Kalamatas-oliven, den intense og altomsluttende hede luft, som vi nærmest måtte indånde i bidder, cikadernes øredøvende sang, lyden af de dødforagtende scootere, som myldrede respektløst ind og ud mellem de af turisterne lejede firhjulstrækkere og de hestetrukne trækærrer med alskens nyplukkede frugter.

Turen sidste år var min første rejse til Grækenland. Først da forstod jeg, hvorfor folk altid vender tilbage dertil. Grækenland er ... Grækenland. Jeg må ha mere!

Sommerferieknus,
Helle

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sommerferie ... ahhhh! er publiceret 21/07-2003 23:19 af HellePia.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.