18 år siden

Min første solo-single udkom på min 4

Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Vores maxi-single 'First Love' udkom i fredags, den 17. marts 2006 - på min 40 års fødselsdag. Jeg håber, sangene vil finde en plads i dit liv. For dybest set er det netop det, som har drevet tilblivelsen af hele pladen: Der er åbninger i et menneskes liv, som kalder på at blive fyldt ud.

Denne CD er meget vigtig for mig - det er en åregammel drøm, som går i opfyldelse. At 'First Love" udkommer på min 40 års fødselsdag er meget symbolsk - og en noget sen debut-alder, måske. Jeg havde egentlig opgivet at komme til at synge - og affundet mig med, at det blot var en drøm, jeg havde i min tidlige ungdom. Men jeg har lært, at drømme husker sig selv og de bliver ved med at dukke op, presser sig på og forsøger at overbevise os om, at der var en årsag til, at de var der.

40 år ... er rundt. Det er et skarpt hjørne, vil nogle sige. Sådan føles det også. Det er en anledning til at gøre status, tænke tilbage, glæde sig og for alvor hvile i sig selv. Når man er 40 år, må man godt. Så det gjorde jeg.

Jeg kan ikke sige noget om hvilke åbninger, du har i dit liv. Men jeg ved nu, at virkeligheden overgår mine drømme, når jeg tror på, at jeg har et valg og griber ud efter det. Jeg har lært, at jeg blot skal tro på det - og så handle efter den overbevisning. At når jeg tror på det ... går drømmen i opfyldelse. Det, tror jeg, gælder for alle. Også for dig.

I fredags blev min drøm til virkelighed. På min 40 års fødselsdag. Det er aldrig for sent.

Her er teksten på indercoveret, som du kan se ved at gå ind på http://www.hellej.dk.

'First Love' handler om følelse. Om uforbeholden kærlighed i 'Songbird", der er stærk og fuld af håb. Om opbrud i 'First Love'. Og om længsel i 'Autumn Leaves', hvor savn blandes med forståelse. 'First Love' er en hyldest til den kærlighed, du godt må få.

Vi er taknemmelige for hvert enkelt menneske, ven, familiemedlem, nabo og kollega, som har vist os deres begejstring og har opfordret os til at fortsætte. Især en dybfølt tak til nu afdøde Lissi, der ønskede sig, at vi sang for hende til hendes 70 års fødselsdag - og til Bette og John, som ønskede at opfylde det ønske. Dét var starten for os. Tak til Helles forældre for opbakning og vilje til at lægge øre til udviklingen. Tak til Mette for gode meninger - og til Ena for den smukke tekst til sangen til 'First Love'. Tak til Poul for uudtømmelig idérigdom med arrangementerne. Tak til alle, der har ønsket, at denne CD udkom.

Jeg håber, du vil nyde pladen.
Kærligst
Helle

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min første solo-single udkom på min 4 er publiceret 23/03-2006 08:11 af HellePia.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.