Karrusel
Sincedawnofm...
8 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
8 år siden
Pandekagekomfur
Peter
8 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
6 måneder, 17 dage siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
8 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
7 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
7 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
6 år siden
Hej dagbog, - en lettere uopdragen kvinde fra jobcenteret, ringede til chefen for at spørge om jeg skulle med på et kursus i office pakken og en omgang rundkreds pædagogik med udgangs punkt i, hvad folk som mig har fået ud af deres løntilskud. Hun mailede først ham, også kom han heldivis og spurgte mig..hvortil jeg lettere forarget sagde nej tak..forarget over, at hun ikke var kommet til hoved først...MIG!

Nå, chefen viderer gav så mit Nej tak...så ringer hun til ham idag..og spørger igen....igen ikke mig..jeg er åbenbart blot et stykke kød, man kan skalte og valte med som vil...it would have been bad if i got forced..trust me, i can be a real SOB, if angered..

med min vrede, våget..kan jeg mærke min energi vende tilbage..at stå op til positivitet og ros..er ok..det giver bare ingen energi ..ikke når jeg ikke kan bruge det til noget..en flok mindre piger der kommer og holder om mine ben, og er glad for at se mig..lige som en flok andre..der laver en "HEEEEEEEEEj kenny" - det er ok, men det er den anden side af mig( det gode til de uskyldige)..men.Jeg står op med den viden at jeg er i krig med verden..Its do or die..og jeg gør det bedste jeg kan,..og altid klar til at forsvare mig..en spurgte engang, hvad jeg fik ud af min vrede...energien til at stå op om morgnen..

Jeg købte 2 nye apps til min ipad igår, - 2 af de store til 32 kr stykket..af de itunes kort jeg fik til min fødselsdag.

Høre skillet "awake" igen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vågen er publiceret 28/02-2013 16:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.