Grim oplevelse

køb Bananer
Ruth Christe...
4 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
6 år siden
Tomhed
Majtb
5 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
3 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
7 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
4 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
2 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
7 år siden
Svampe
Halina Abram...
3 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
6 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
8 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
6 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
5 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
3 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
6 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
6 år siden
Omkring 23.30 lørdag aften, kørte jeg med et ældre ægtepar. Konen kom med den jeg har hørt så mange gange før " at du tør som kvinde at køre om natten". Jeg svarrede som jeg altid gør "jeg forholder mig til hvad der sker, og ikke hvad der kan ske". Jeg kan og vil ikke gå på arbejde og være bange, og hvis jeg en dag bliver det, så må jeg finde noget andet at lave!

Ca. kl. 01.45 kom der en alarm fra en kollega. Jeg havde lige sat en kunde af et par gader derfra, og kunne på kortet i display se, at hun kun var 400 meter væk! Det sker engang imellem, at der er en chauffør der utilsigtet kommer til at trykke på alarmen, men denne var god nok. Jeg var den første på stedet og da jeg kom derover, sad hun med et blødende stykke papir foran munden og sagde " han slog mig, han slog mig". Jeg skyndte mig over og hente min mobil, og ringede til politiet. I løbet af et par min. holdt der minimum 15 af mine kollegaer omkring hende! Gerningens manden var allerede over alle bjerge da jeg ankom, men flere af mine kollegaer gjorde et forsøg på at finde ham. Det var nok meget godt at de ikke gjorde, for så havde han nok slået sig? Der gik heller ikke lang tid før politiet kom. På det tidspunkt sad hun og talte med vagthavende på min mobil. Betjentene blev lettere irriteret over den massive tilslutning, der gjorde det svært for andre at passere vejen, og bad dem om at køre væk! Jeg blev et øjeblik mere, og spurte om der var mere jeg kunne gøre, og det var der ikke. To at mine kollegaer blev tilbage, hvoraf den ene kørte hende på skadestuen.

Kunne her til eftermiddag se, at en ung mand har meldt sig! Det er selvfølgelig en glædelig nyhed, men samtidig tænker jeg også på den manglende respektløshed der efterhånden hærger. Der er intet der helligt for den slags kan ske. Ydermere har vi har to overfald inden for de sidste tre mdr. Den ene forventes ikke at komme til at køre mere, selv om han har mange år på bagen! Det har virkelig slået benene væk under ham. Det andet var en direkte røveri - hvor der blev brugt kniv som trussel. Denne chauffør er dog på gaden igen. Heldigvis er gerningsmændene fanget i begge tilfælde.

I tidernes morgen fik min far brækket næsen to gange. Begge pga. betalings tvist. Ikke for at klandre eller forsvare nogen, men min far var bestemt ikke god til at håndtere berusede! Nogen gange skal man bare give kunden ret, eller tale dem efter munden. Man skal ALDRIG diskutere.

Jeg har heldigvis aldrig blevet lagt hånd på, men kun været ude for verbale modbydeligheder! Dette kan også være slemt nok - hvis man ikke evner at lægge det fra sig!

Nu vil jeg smutte i seng, og håbe på en bedre søvn end sidste nat. Jeg sov noget urolig.

Ps. Jeg har ringet til ungerne og fortalt at det ikke var mig!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grim oplevelse er publiceret 03/03-2013 23:36 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.