Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
1 år, 11 måneder siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
8 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
7 år siden
Tanker
Luxuryline
6 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
5 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
3 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
3 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
8 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
3 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
8 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
4 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
4 år siden
Vi lagde ud med faget engelsk, og vores nye lærer lagde ud med at skræmme os. Det første hun sagde var at grunden til vi havde valgt engelsk SKULLE være at vi bare ELSKEDE engelsk, og at vi SKULLE kunne lide at lave oversættelser ellers havde vi valgt det forkerte hold! - Det var jeg så sikker på jeg havde ;-). Grunden til at jeg har valgt engelsk A er fordi jeg gerne vil have et bedre engelsk, og fordi det trods alt var bedre end tysk *g*. Ej, jeg tror at engelsk bliver nøjagtig lige så hårdt som de andre A-niveau fag jeg har.

Efter engelsk havde jeg mit yndlingsfag; Fritime! - Dog gik den idag med at søge på nettet efter elektroniske engelskbøger med lidt basal grammatik også, jeg havde dog ikke rigtig held med mig. I fritimerne læste jeg desuden lidt kemi og engelsk, for det bliver nok nødvendigt.

Efter det store (25 min.) frikvarter, var der dansk. Jubiii! Vi måtte få en hel masse afvide om novellen William i bogen Radiator af den dødsyge forfatter Jan Sonnergaard. <-- HAM! Synes jeg burde tages af boglisterne, og alle hans bøger burde henrettes, men det er jo blot min ydmyge mening.

Til slut havde vi ERHVERVS PSYKOLOGI. Vores lærer var en overmåde smilende dame kaldet Line. Hun virkede ret "til-at-have-med-at-gøre"-agtig. På vores hold er vi ikke så mange, faktisk mødte kun TRE op! Forklaringen er dels at en hel del er blevet flyttet over til mandagsholdet, og dels at der var fotografering i dag. Jeg selv blev fotograferet i begyndelsen af dansk, og det gik ret let, men Rina, hun var helt oppe og køre. Hun fortalte at deres fotografering havde taget 45 min. bare for klassebildet og at deres personbillider var blevet udskudt pga. fotografen ikke kunne nå dem før det næste hold. Rina fortalte også at fotografen vist nok ledte efter film i et digitalkamera???

-Og så fik vi fri! En halv time før tid, og nu skal jeg læse lektier, og tro det eller lad være, men der er allerede en god del af dem!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skoledag TWO! er publiceret 06/08-2003 17:17 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.