Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 10 dage siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Havde en hulens masse kørsel i går. Først kørte Claus og jeg op til Sadolin og afleverede en gulvtæpperenser, som jeg havde brugt i stuen, samt i Bauhaus. Derefter kørte jeg ud til Mercedes og hentede mine solbriller i bilen, og så på apoteket for at få lavet pille pas-hvilket ikke kunne lade sig gøre, da jeg ikke havde pas med! Nå.... Så tilbage til Mercedes, da vores pas plejer at ligge deri, men dem havde Claus taget ud af bilen. Hmm.. Ind i byen med ugeomsætningen i banken, og derefter ind i et par forretninger efter nogle nylonstrømper. Dette gik ikke lige efter planen, men fik købt en kjole, som jeg tidl. har set mig varm på, men ikke ville give 700 kr. for! Var heldig at den samme var sat ned til 300 kr. og så var jeg solgt!

Hjemme igen og et par kopper kaffe rigere, og så i en anden bank med ca. 500 kr. i 50 øre, samt hæve euro til ferien. Op til Bauhaus igen, for at købe en eller anden dims som de ikke havde, og måtte derfor i Silvan - hvor det så lykkes. Bagefter ud til synsoptik, for at få rettet brillerne! Kørte Claus hjem for at tage på apoteket med passet! Smuttede lige forbi Matas inden jeg endelig kom hjem! Puha....det var næsten som at være på arbejde!!

Skrallecedresen er igen - igen på værksted, og har været der siden mandag morgen. Der har længe været problemer med noget elektronisk styreenhed! Problemstillingen pt. er, at de mangler svar og forhåbentlig en løsning fra fabrikken i Stuttgart! Værkføreren var i dag inde på, at vi var derhenne hvor det var på sin plads, at jeg fik kompensation for alle de dage den har holdt på værksted! Det synes jeg også kun vil være ret og rimelig, da der ikke har været andet end bøvl siden 75.000 km, og til nu hvor den næsten har kørt 200.000 km. Værkførerne, samt mekanikerne har aldrig oplevet så mange problemstillinger med en bil som denne! Det siger en del om hvor problematisk den har været. Har heldigvis kun 5 mdr. tilbage i den!

André kontaktede mig i går aftes. Han ville høre om hvordan man klagede over en chauffør! Jeg fortalte at det gik igennem kontoret og formanden - hva da? Jo fordi at hans kæreste var blevet voldtaget af en navngiven chauffør for et år siden i et skur! Sagde at det var en politiopgave hvis det forholdt sig sådan! Spurte hvorfor hun ikke havde meldt det til politiet, men dem havde hun ingen tiltro til! Hun havde fortalt, at 6 betjente på et tidspunkt havde smidt hende i detentionen, og brændemærket hende med cigaretter! Hmm... I samme andedrag fortalte han, at hun var blevet voldtaget og holdt fanget i Rumænien i 3 år - hvor hun fik hendes søn!

Da han fortalte hun har skizofreni som ham, begyndte brikkerne at falde på plads for mig! Jeg ved af gode grunde ikke om hun er medicineret, men det lyder i mine øre som om at tankerne og muligvis stemmerne har taget overhånd! Det som gør mig mest frustreret, er den måde det påvirker André.

Jeg/vi har noget rigtig meget på "min" to do list! Men som vanen tro, er der kommet mere til. Er for kort siden blevet færdig med at male låger ude på badeværelset! Nu synes jeg at have fortjent at se dyner....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Noget af en rundtur er publiceret 10/07-2013 23:34 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.