Et tomrum
Katrine Søre...
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
7 måneder, 9 dage siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
8 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
3 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
13 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
1 år siden
Luftforandring.
Neola
1 år, 3 måneder siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
8 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
8 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
6 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
6 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
7 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
8 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
7 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
8 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
7 år siden
savføre
Peter
9 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
8 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
9 år siden
Startede med at arbejde igen i onsdags. Det er fedt at være tilbage, men kan også mærke på kræfterne, at jeg endnu ikke er i topform. Kan desværre ikke lave en deltidssygemelding, da vi snart skal på ferie. Må se hvordan det går bagefter.

I mandags henviste min læge mig til ultralydsscanning af min mave, samt røntgen af mine lunger. Var heldig at få en tid allerede tirsdag. Scanningen viste ubetydelige små gallesten, samt godartede cyster på min livmoder. Begge uden betydning! Derimod fandt de andre uregelmæssigheder i min livmoder. Lægen synes at jeg skal have en scanning ved gynækologerne på sygehuset, og har derfor sendt en henvisning. Må ærlig indrømme, at det er noget der fylder tankerne meget! Heldigvis var min lungefunktion ikke så slem som forventet, men helt klart givet noget til eftertanke mht. at stoppe med rygning, samt mere ihærdighed mht. vægttab!

Bøvler med at få udbetalt mine sygedagpenge. Det hele er noget bureaukratisk rod! Så har den ene bedt om en lægeerklæring d 24/6. Altså dagen før de modtager mit opfølgningsbrev - hvor en anden derfra ringer, og bl.a. underretter om ville indhente samme. Lægen modtager først en henvendelse d 1/8. Fik fredag af vide via mail kompetence med lægen, at hun har sendt den retur, så jeg ringer til sygedagpengekontoret i morgen! Har aldrig været udsat for noget lignende!

Da jeg i tirsdags var på sygehuset, havde politiet været forbi med en stævning til André. Da sådan skal afleveres personligt, henviste Claus dem ned til refugiet! Er noget nysgerrig efter hvad det går ud på, men har ikke mulighed for at kontakte ham. Han har blokeret mig på hans Facebook profil!
Viste at han skulle have kontakt med hans far dagen efter, hvor han var i byen. Ringede til ham for at høre om han viste noget-hvortil han svarrede " nååå det at han skal giftes". A hva for en fisk! Det har mor her ikke hørt noget om! Viste at han kom lidt sammen med en pige på refugiet, samt påstået at hendes far er en byens store forretningsmænd, samt at han er blind. Nu ved jeg fra mit arbejde hvem han er, og har kørt med ham flere gange, og han er BESTEMT ikke blind, så det tror jeg at han har misforstået noget! Samtidig fortalte han, at hun (og hendes far selvfølgelig) er en del af xxxx familien! En familie som er berygtet for deres fup og fiduser
Talte med Michelle i går, for at høre om hun havde hørt noget! Normalt kontakter jeg ikke hende de første 14 dage af måneden, da livet godt kan være lidt tåget for hende! Ak ja det gjorde hun skam, og var overrasket over at jeg ikke viste noget! Det var meningen at hun og kæresten skulle være vidner dertil på rådhuset, men pigebarnet André kender, var smuttet ud til en kammart i flere dage, da hun var røget uklar med personalet på refugiet. Hun fortalte også, at han havde sagt at pigebarnet havde kræft, og snart skal begynde på kemo, plus at de vil "få" over 2 millioner ved giftemål. André har igennem noget tid haft svært ved at skelne imellem sandhed og løgn, så jeg ved ikke hvad jeg skal tro!

Jeg har lavet en to do list over noget jeg gerne vi have gjort inden ferien. Har dog måtte sande at tiden er ved at løbe ud, så den er blevet beskåret kraftig. Heldigvis skal jeg ikke tænke på at male udhænget og plankeværket, da det er "solgt" til drengene! Bortset fra at varmet og jeg ikke altid er gode venner, så glæder jeg mig til at komme hjemmefra, og ikke mindst på bryllupsrejse!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Op på pinden igen er publiceret 07/07-2013 18:57 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.