70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
8 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
2 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
4 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
4 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
7 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
5 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
7 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
12 år siden
Fortiden er hård.
storm89
2 år siden
(Søndag)
Jeg tror måske Bo er faldet i søvn mens han putter Erik... Jeg ville gå op og kigge efter, men nu har jeg lige sat en god sang på...

Da jeg for snart 1½ år siden var til Clairvoyant (en ret overbevisende én af slagsen) fik jeg "lovet" et hus inden for (og jeg citerer) "Maks et par år."
Det vil jo så sige (hvis man ellers kan regne) at der endnu er et halvt års tid at løbe på...
Hun beskrev det, som et hus der opfyldte vores krav, var lidt af et håndværkertilbud, men et hus der havde rigtig meget sjæl.

Jeg stod ovenpå i morges og var mega træt (jvf. seneste indlæg, der blev lagt ind tæt på kl 2 i nat), og i øvrigt ved at gøre mig klar til at tage på outletmesset med Christina, da Bo kommer op og kigger på mig med de der øjne, der betyder at han enten vil sige noget alvorligt, eller at han vil lade som om han siger noget alvorligt og i virkeligheden bare er morsom.
"Dit hus er dukket op" siger han så, og jeg ved med det samme hvad han mener....
Vi kiggede på billederne sammen, og alle detaljerne passer, lige ved første øjekast (hun beskrev også en dør der knirker - det må jeg lige vente med at finde ud af).
Så nu skal vi til at have fat i banken... Det skulle vi jo alligevel, for vi er jo på udkig efter noget større at bo i, men dette her er inden for rækkevidde (tror jeg) og opfylder derudover vores krav.
Det ville være så godt!!!

Outletmessen var fin nok... Jeg fandt ikke så meget, men dog lidt - en bluse til Erik, et par bukser til mig selv, og sådan et fint ur i halskæde :)
Men jeg er ikke meget til gedemarked-kulturen... Jeg var blæst i bøtten allerede efter en times tid... Ikke desto mindre blev vi der i knap tre timer....
Men det var hyggeligt :)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Huset... ? er publiceret 01/09-2013 21:36 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.