Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
3 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
8 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
9 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
5 år siden
Egentlig er det jo helt fantastisk at jeg har fri i hele januar måned - ingen eksamen, ingen projekt, ingenting. Alligevel er jeg konstant rastløs fordi jeg føler jeg burde lave noget. Alle andre farer rundt til job og eksamen og projektaflevering, og det er som om jeg føler jeg burde gøre det samme. Normalt har jeg absolut ingen problem med at slappe af mens andre stresser, men ikke denne gang.

Det hjælper ikke at jeg (endnu engang) har opgivet kampen mod min krop og har ladet dens søvnrytme forstyrre. Mit B-menneske har taget over, og det er umuligt at falde i søvn før en 02-tiden om natten. På den ene side er det frustrerende, på den anden side nyder jeg min alenetid når manden går i seng senest kl. 23.

Opvasken taklede jeg til midnat. Én ting mindre at gøre i morgen formiddag. Mest af alt har jeg bare lyst til en kop kaffe mens Ed Sheeran holder mig med selskab, men jeg er bange for ikke at kunne sove før om endnu længere tid så. Muligvis ser jeg bare sæson 3 af Modern Family færdig på Netflix. Muligvis laver jeg noget kreativt. Det er svært at være produktiv når alle andre sover og man ikke må larme..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rastløs er publiceret 08/01-2014 00:27 af Lea Binta Kjelgaard (Baturia).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.